Algemeen

Ontdek het massief passiefhuis concept van Recticel Insulation op Architect@Work

Het massief passiefhuis concept van Recticel Insulation is dé isolatieoplossing voor de woningbouw. Recticel Insulation heeft hiermee als innovator in isolatie toekomstgerichte oplossingen ontwikkeld om een antwoord te bieden aan de veeleisende isolatieregelgevingen.

Bij het bouwen van een passiefhuis is kwaliteitsvol en duurzaam isoleren dan ook cruciaal. Recticel Insulation is dé partner bij uitstek voor alle woningbouwisolatie, in de eerste plaats voor het bouwen van een massief passief huis. Goed isoleren doet men niet alleen omdat het goed is voor mens en milieu, het wordt ook vanuit de overheid opgelegd. Kies hierbij voor de hoogwaardige, perfect isolerende en uiterst duurzame oplossingen van Recticel Insulation. Goed isoleren is zeker niet noodzakelijk dik isoleren: door hun uitstekende isolatiewaarde zorgen de kwalitatieve isolatieplaten van Recticel Insulation, hoewel dun, licht en uitermate handig, steeds voor een optimaal resultaat.

Recticel Insulation heeft, als isolatiespecialist voor de woningbouw, een isolatieoplossing in huis voor iedereen. Zo isoleert Recticel Insulation elke woning van onder tot boven, ook voor wie niet kiest voor een passiefhuis. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een lage energiewoning of passief huis, voor elk soort woning biedt Recticel Insulation de beste isolatieproducten aan.

U vindt Recticel Insulation op Architect@Work in Kortrijk Xpo (7 en 8 mei 2009) – stand 106.
Wij zijn er ook bij op de eerste editie van Architect@Work in Liège (Foire International), op 4 en 5 juni 2009 – stand 66.

Voor gratis toegang tot beide beurzen, schrijf u vooraf in via www.architectatwork.be met volgende unieke code: 50901.
Zo vermijdt u ook wachttijden aan de inkom
Build for Life