Interieur

Ontdek The Design Pharmacy tijdens Interieur Kortrijk 2014

Ontdek The Design Pharmacy tijdens Interieur Kortrijk 2014
Dit najaar vindt de 24ste editie plaats van Interieur Kortrijk. Net zoals twee jaar geleden worden er heel wat events georganiseerd rond de Budafabriek in de stad. Een van de extra events is ‘The Design Pharmacy’ in de vroegere gebouwen van de West-Vlaamse apothekersvereniging, op 5 minuten wandelen van de Budafabriek. Merken zoals Modular Lighting Instruments, BuzziSpace, bulthaup, Niko, Alessi en King George zullen er gedurende 10 dagen een showcase organiseren met onverwachte settings – een creatieve aanvulling op wat deze merken in Kortrijk Xpo zelf tonen.

The Design Pharmacy is een pop-upplek van 1000 m2 waar zowel een restaurant als ‘Pharmacy Bar’ zullen gevestigd zijn en waar de verschillende ruimtes van het pand worden aangekleed in verschillende thematische settings. Elke kamer toont een remedie tegen het alledaagse. Klap op de vuurpijl wordt de tijdelijke installatie van Belgisch toptalent Alain Gilles, verscholen in het labyrint van The Design Pharmacy. Alessi toont op deze locatie een overzichtsexpo en ook BuzziSpace zal de heruitgegeven modellen van het Engelse Race Furniture voor het eerst aan het publiek tonen.

Design Pharmacy tijdens Interieur Kortrijk 2014Overdag is de locatie geopend voor het publiek, ‘s avonds worden er exclusieve themaevenementen georganiseerd.

The Design Pharmacy, Rekollettenstraat 23, 8500 Kortrijk.
Geopend van 17 tot 26 oktober 2014.
Openingsuren: 12 u-19.30 u. Vanaf 20 u enkel op uitnodiging.

Ook interessant