Isolatie

Ontdek Recticel® Insulation Inside tijdens komende beurzen

Bezoek Recticel Insulation tijdens de beurzen Passive House 2011 en het bouw- & immosalon (BIS). U komt er alles te weten over de kwaliteitsvolle Recticel® isolatieproducten en –oplossingen en maakt er meteen ook kennis met Recticel® Insulation Inside. In oktober is er bovendien het Passive House-Symposium met een uitermate interessante lezing over Massief Passief bouwen.

Passive House 2011

Passive House 2011 wordt al voor de tiende keer georganiseerd. Van vrijdag 9 tot zondag 11 september 2011 opent de PassiveHouse-Beurs haar deuren in de gebouwen van Tour & Taxis te Brussel. Gedurende het weekend is de beurs open voor het grote publiek. Op vrijdag is de beurs enkel toegankelijk voor professionelen. U vindt Recticel Insulation op stand A78.

Daarnaast vindt op vrijdag 7 oktober 2011 het tiende PassiveHouse-Symposium plaats in Brussel (Crowne Plaza). Chiel Boonstra van het bureau Trecodome (Nederland) geeft er een buitengewoon interessante lezing over Massief Passief bouwen en stelt er het project 'Nimmerdor' voor (Grijpskerke, gemeente Veere, Nederland).

BIS bouw- & immosalon

Van 8 tot 16 oktober 2011 vindt de BIS-beurs plaats in Flanders Expo in Gent. Recticel Insulation vindt u in Hal 8 'Energie@Bis', stand 8627.

Recticel® Insulation Inside

Bij elk bouw- of verbouwproject is de Recticel® isolatie na afwerking niet meer zichtbaar aan de buitenkant. Het is dus niet gemakkelijk om aan te tonen dat er geïsoleerd is met Recticel® Insulation. Recticel® Insulation Inside, een Isolatiecertificaat en kwaliteitslabel, brengt hier verandering in. Dankzij Recticel® Insulation Inside kan uw klant voortaan zwart-op-wit bewijzen dat zijn huis op een goede manier geïsoleerd is. Het label kan hij bevestigen aan de gevel van de woning. Alle topmaterialen van Recticel Insulation, die verwerkt zijn in het bouw- of verbouwproject, worden in detail vermeld in het Isolatiecertificaat. Als aanvulling op het Energieprestatiecertificaat, dat verplicht is bij het verkopen of verhuren van een woning, is dit alvast een extra troef en biedt het een meerwaarde!