Vloerbekleding

Ongeziene keuzemogelijkheden voor parketvloeren

Ongeziene keuzemogelijkheden voor parketvloeren
Parketspecialist Lamett breidt zijn aanbod kwalitatieve vloeren verder uit met de nieuwe Artisan-kleuren. Nieuw aan dat concept is dat je nu eerst de kleur kunt kiezen om pas daarna de drager voor je parketvloer te selecteren. De vloeren zijn bovendien beschikbaar in verschillende breedtes, diktes, structuren en prijzen. Dat alles zorgt voor ongeziene keuzemogelijkheden.

Nieuwe, verweerde kleuren voor parket zijn op zich al leuk nieuws. Maar wanneer je dan ook nog eens de breedte, dikte en structuur kunt kiezen, zijn de mogelijkheden in huis al helemaal eindeloos. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor architecten en interieurontwerpers betekent dat een toegevoegde waarde.

L’embarras du choix

Lamett Artisan-kleurenOpzienbarend is het feit dat je nu eerst een stijl kunt kiezen en dan pas moet beslissen welke drager je daarbij wilt. De 5 nieuwe Arstisan-kleuren zijn Creme, Blend, Aspic, Fondant en Latte.

Na de kleurenselectie kun je zelf bepalen welke breedte en dikte het eiken parket moet hebben. De Large-variant is 150 mm breed, de XL-versie 194 mm. De diktes variëren dan weer tussen 10 mm, 14 mm en 19 mm.

Maar ook daarin valt nog een onderverdeling te maken: je kunt opteren voor een hdf-plaat van 10 mm dikte of van 14 mm dikte, ofwel voor multiplex van 14 mm of 19 mm dik. De eiken parketvloeren van het type ‘medium rustiek’ worden in Europa vervaardigd.

De parketvloer van je dromen

In totaal heb je heel wat mogelijkheden. Je kunt de juiste kleur uitzoeken, daarna de gewenste breedte selecteren, dan een drager (hdf of multiplex) kiezen en tot slot ook nog opteren voor de dunnere of dikkere variant daarvan. Elk mogelijk type heeft een eigen prijscategorie.

De veelzijdigheid van de collectie luidt een nieuw tijdperk voor parketvloeren in. Onnavolgbare flexibiliteit, bedoeld om een zo breed mogelijk gamma te bieden, is namelijk helemaal in lijn met de trend om je huiskamer nóg persoonlijker te maken.

Op www.lamett.be kun je de gratis stalenbox, de Dream Box, bestellen.

Ook interessant