Nuvo is draadloze Hi-Fi oplossing in elke kamer

27 juni 2016 Bron: Bticino
Nuvo muziekdistributie is een product van de gelijknamige Amerikaanse fabrikant die sedert 2012 deel uitmaakt van de Legrand Group. Vandaag presenteert NUVO een Hi-Fi Wireless oplossing waarmee het genieten is van digitale muziek in hoge kwaliteit … in elke kamer van het huis, van welke bron dan ook.

Nuvo is niet alleen makkelijk te installeren, het is ook erg gebruiksvriendelijk. Het volstaat de app te downloaden voor configuratie van het systeem en voor het beheer van alle functies via tablet of smartphone.

De Nuvo -spelers zijn stereoversterkers waarop het LAN-netwerk en de luidsprekers worden aangesloten. Via dat netwerk is er toegang tot gedeelde muziekbibliotheken en tot online muziek via Tune In, Deezer en Spotify. Verder heeft zo’n Nuvo-toestel een USB-poort voor het afspelen van muziekbestanden op USB-stick of voor het aansluiten van een MP3- of CD-speler.

Nuvo is draadloze hi-fi oplossing in elke kamer

Muziek op maat

Nuvo biedt drie oplossingen. Een stand-alone oplossing van één speler voor één zone voor zowel draadloze, als bedrade systemen. Een configuratie van één speler voor drie zones, voor bedrade systemen en gecentraliseerde rackinstallaties. Ten slotte is er nog de speler als voorversterker voor één zone en die wordt gebruikt als bron op een bestaand geluidssysteem.

Iedereen in het gezin luistert in het heel huis naar dezelfde songs of geniet in elke kamer van andere nummers. Met Nuvo kan het allemaal. Het systeem kan worden ingesteld voor een maximum van maar liefst 16 kamers.

Extra troef is de mogelijke integratie van het systeem met de MyHome-domotica via het 10” multimedia touchscreen.


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo