Architectuur

Nominaties bekend van Revit Realisaties wedstrijd

Zoals u al weet organiseren C3A, i-Theses en Océ samen een REVIT-Realisaties wedstrijd op Architect at Work 2009. Ondertussen zijn uit de vele inzendingen per categorie telkens drie inzendingen genomineerd - het was een moeilijke opgave om deze voorselectie te maken. Alvast van harte bedankt aan de vele deelnemers die zo'n project ingestuurd hebben ... ... spijtig dat we niet méér projecten op de Xpo kunnen tentoonstellen !

De genomineerde projecten kan u nu al bekijken op C3A-Net: zie https://projectpoint.buzzsaw.com/client/c3a/30_Plotservice/01_REVIT_Wedstrijd_2009; in de subfolders per categorie staan telkens de drie geselecteerde projecten in compact PDF-formaat, zodat alle C3A-contacten ook via het web kunnen zien wat momenteel allemaal met Revit gerealiseerd wordt. Wens je een snel overzicht van de negen winnaars ? Bekijk het stemformulier (KLIK HIER) ... Voor meer details moet je wel even inloggen op C3A-Net !

We rekenen op zoveel mogelijk stemmen tijdens de Xpo-namiddagen op donderdag en vrijdag. Kom stemmen op Architect at Work, en bepaal wie de Bongo-bon van 500€, 300€ of 200€ wint. Stemmen doe je niet zomaar: bezoekers op onze C3A-stand op Architect at Work die hun stem uitbrengen op de geselecteerde projecten krijgen er ook het nieuwste stripalbum van Archibald mee. Maaik, de cartoonist himself, zal ook aanwezig zijn zodat u meteen uw cartoonboek kan laten signeren!

Ook interessant