Architectuur

REVIT Realisaties wedstrijd op Architect at Work

In aanloop naar de beurs Architect at Work 2009 organiseren C3A, i-Theses en Océ samen een REVIT-Realisaties wedstrijd. Vele REVIT Architecture én REVIT Structure-gebruikers, zowel architect-ontwerpers en studiebureau’s, hebben zeker al realisaties waar ze graag even mee uitpakken. C3A, i-Theses en Océ voorzien een mooie prijzenpot en de beste realisaties worden ook tentoongesteld op de gezamenlijke stand op Architext at Work - Xpo Kortrijk, 7 en 8 mei te Kortrijk. Op die manier komt u ook op een leuke manier in de picture bij collega-ontwerpers én professionele bouwheren.

C3A, i-Theses en Océ geven totaal 9 Bongo-waardebonnen weg ( 3x 500€, 3x 300€ en 3x 200€) , totale waarde 3.000 euro! Zin in een gastronomisch weekendje, een welness-arrangement of een helikoptervlucht? Neem deel aan deze REVIT Realisaties wedstrijd en trakteer uzelf op een leuke verrassing!

Deze C3A, i-Theses en Océ REVIT-Realisaties -wedstrijd is opgedeeld in drie verschillende categorieën. Deze 3 klassen hebben te maken met de verschillende mogelijkheden binnen de software. Op die manier is het ook beter mogelijk om de verschillende inzendingen te vergelijken.

Categorie 1: REVIT Architecture
Categorie 2: REVIT Structure
Categorie 3: REVIT Architecture en Structure gecombineerd

Voor elke inzending verwachten we één synthese-beeld op één blad A1, met vermelding van de categorie. In de volgende C3A-Wijzer brengen we uiteraard een bloemlezing van de inzendingen en de winnaars ! Verdere details ivm indienprocedure en deadline kan u lezen in onze recentste C3A-Wijzer: zie www.c3a.be/c3a_aw183f.htm ; Let op de einddatum indienen realisaties : eind deze week !!!

De uiteindelijke winnaars zullen gestemd worden op Architect at Work. Immers, alle bezoekers aan de stand van C3A, i-Theses en Océ tijdens Architect at Work 2009 krijgen de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de beste REVIT Realisaties. Stemmen doet u trouwens niet zomaar, want voor elke bezoeker op de stand die zijn stem uitbrengt, ligt het nieuwste stripalbum (vijfde editie !) van Maaik met de gekende Archibald-cartoons klaar !