Domotica

Niko wordt lid van io-homecontrol®

De samenwerking tussen Niko en io-homecontrol® is een logische stap in de evolutie van verlichting: naast het bestaande gamma opties kunnen io-homecontrol®-gebruikers vanaf begin 2009 ook het comfort van lichtsturing tot in de vingertoppen gewaarworden. De revolutionaire technologie geeft gebruikers de vrijheid de intensiteit, kleur en sfeer van de verlichting te controleren en zo unieke leefomgevingen te creëren. De nieuwe samenwerking met Niko versterkt de positionering van io-homecontrol® als een samenwerking van specialisten en toonaangevende merken in woninginstallaties. Vele andere fabrikanten zullen zich aansluiten bij deze samenwerking, wat betekent dat klanten zullen genieten van een steeds groeiend spectrum van mogelijkheden om hun woning te besturen.

io-homecontrol®: een vooruitstrevende samenwerking
Het vernieuwende io-homecontrol®-initiatief reflecteert de ambitie van een open groep bedrijven. Op dit ogenblik hebben ASSA ABLOY, Honeywell, HÖRMANN, Niko, Somfy en VELUX hun kennis en ervaring samengebracht om je de voordelen van io-homecontrol® te kunnen aanbieden aan een redelijke prijs. Het resultaat is betrouwbaar, eenvoudig, en biedt een zich voortdurend uitbreidende waaier van compatibele producten die reeds op de markt verkrijgbaar zijn. Elk product met het io-homecontrol®-label beschikt over de technologie die je zal laten genieten van fascinerende mogelijkheden van comfort, energiebesparing en veiligheid. Professionals kunnen het op een eenvoudige manier installeren en hoeven niets te configureren. Het systeem kan aangepast worden aan de noden van elke gebruiker en er is geen eerdere infrastructuur vereist.

Niko Lighting : verlichtende ideeën
Niko ontwerpt en vervaardigt inspirerende oplossingen onder andere voor lichtschakeling en sturing. Werken, koken, lezen, tv kijken. Licht brengt leven. Zacht schemerend of helder. Sfeerscheppend of functioneel. Precies zoals jij het wil... en waar je het wil.

Doorheen de jaren ontwikkelde Niko tal van oplossingen voor lichtsturing. Eenvoudig geïntegreerd in je woonomgeving, steeds afgestemd op jouw comfort.

Ook interessant