Algemeen

Interieurdecoratie: vergeet u niets?

Bij het woord interieurdecoratie denkt u wellicht spontaan aan al die leuke spullen die van uw woning een unieke plek maken. Een plek waar u zich elke dag opnieuw thuis voelt: een strakke sofa, een stijlvolle keuken, een prachtig tapijt, knusse sfeerverlichting, … Maar vergeet u niets? Wat dacht u van een schakelaar die perfect aansluit bij uw eigen stijl?

Niko biedt u een ruime keuze aan doordacht schakelmateriaal dat past in elk interieur: klassiek, sober of opvallend en trendy. Axend, de nieuwste designschakelaar van Niko uit roestvrij staal is een blikvanger in uw interieur. Ultravlak, sober, strak en solide: deze schakelaar eist onomstotelijk zijn plaats op naast de andere decoratie-elementen. Uiteraard is Axend niet het enige… Naast Axend biedt Niko ook de reeksen da Vinci, Cirio en PR20 Soft aan.

Op de website www.niko.be kan u dankzij de module Bouw uw eigen schakelaar zelf uittesten welke schakelaar het beste bij de kleur van uw muren past. U kiest uw favoriete schakelreeks en tovert met kleuren en kleurencombinaties. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de schakelaars geïnstalleerd worden.

Wil u uw woning herinrichten, dan hoeft u niet meteen voor drastische veranderingen te kiezen. Een nieuw kleurtje aan de muur en stijlvol schakelmateriaal zijn voldoende om een totaal nieuwe sfeer in uw woning te creëren.

Build for Life