Nieuwe landelijkheid met industrieel karakter in de keuken

5 december 2018 Bron: King George
Nieuwe landelijkheid met industrieel karakter in de keuken
De fermette of pastoriestijl is niet meer. Vandaag kiest de Belg voor nieuwe landelijkheid: warm maar tegelijkertijd ook industrieel bruut. Cosentino, altijd mee met de laatste trends, brengt daarom twee nieuwe Dekton-stenen uit: Bromo en Milar. Beide nieuwelingen passen wonderwel in deze nieuwe stijl.

Wie vandaag een donkere keuken durft te plaatsen is een pionier, een voortrekker van design. Bromo en Milar van Dekton® by Cosentino maken de keuze tussen landelijk en strak makkelijker. De twee nieuwe donkere, matte tinten met rustgevende, elegante uitstraling ogen industrieel en een tikkeltje gewaagd, maar bieden toch een glimp van die geliefde landelijke look. Perfect om ieder designproject, zowel binnen als buitenshuis, een eigen karakter te geven.

Dekton by Cosentino

Samenspel van natuur en industrie

Bromo is een donkerblauwe tint, geïnspireerd op homogene metamorfe gesteenten als leisteen. Subtiele, vervaagde markeringen, een zorgvuldig gecreëerde textuur en een natuurlijke look geven karakter aan deze evocatieve kleur. Bromo werd in het leven geroepen om naadloos aan te sluiten op de Natural Collection van Dekton, een serie waarmee Cosentino voortdurend het beste uit de natuur en de geologie nabootst.

Dekton by Cosentino
Milar (links) & Bromo (rechts)

De basis van het nieuwe Milar-kleurenpalet bestaat dan weer uit grijze en bruine tinten. De levendige, gespikkelde markeringen en de donkergetinte vegen geven de indruk van een diepgaand karakter. Dankzij zijn esthetische eigenschappen sluit Milar naadloos aan op de Industrial Collection van Dekton, een serie die de grenzen tussen de landelijke en de stedelijke look doet vervagen. En die een ‘onafgewerkte’ look meekreeg om helemaal verliefd op te worden.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo