Isolatie

Nieuwe generatie akoestische isolatie voor zwevende chape

Insulco, fabrikant van de akoestische onderlagen Insulit, stelt zijn nieuwe generatie akoestische onderlagen voor met de Insulit Bi+. Dankzij de recent uitgevoerde testen bij de WTCB bouworganisatie, biedt het menig architect, studiebureau of aannemer de zekerheid, te werken volgens de meest recente en strengste akoestische norm (NBN S01-400-1) die van kracht is.
“Met het Insulit-gamma hebben we nooit op strengere akoestische normen gewacht. Integendeel, we hebben steeds getracht om onze jarenlange ervaring in het akoestische domein, in de kwaliteit van onze producten te vertalen en zo innovatief mogelijk voorop te blijven.” stelt de zaakvoerder van Insulco.

En met succes! Via de professionele aannemer of bouwhandelaar worden al jaren tal van kleine tot grote projecten uitgevoerd met de kwalitatieve Insulit-onderlagen om met zekerheid een akoestisch comfort te behalen op lange termijn.



Het akoestische comfort is een zeer belangrijk onderdeel van het bouwproject. Men heeft er geen baat bij om geen correcte oplossing aan te brengen. Neem het voorbeeld van een appartement dat niet correct akoestisch geïsoleerd werd… Wie wil ’s nachts de bovenbuur van een feestje horen thuis komen? Of wie wil een hele dag het rondlopen van dameshakken of spelende kinderen boven zich horen? Of concentratiestoornis van een leerling door het verschuiven van een bank of stoel in het lokaal erboven? Dit zijn maar enkele van de talloze en spijtig genoeg frequent voorkomende voorbeelden die leiden tot narigheden tussen huurder, eigenaar en aannemer.

Spijtig genoeg zijn niet alle producten op de markt even sterk presterend of up-to-date getest volgens de laatste normen van de WTCB bouworganisatie en hier informeert u zich beter naar.
Dankzij het Insulit Bi+-gamma kan voor ieder comfort en budget een zo goed mogelijke oplossing gevonden worden. Vraag er dus naar bij uw architect, studiebureau, aannemer of bouwhandelaar.