Bedrijfsnieuws

Nieuwe directieleden bij The Heating Company

Nieuwe directieleden bij The Heating Company
Bij The Heating Company, onderdeel van de bedrijvengroep Vaessen Industries, zijn sinds 1 november twee nieuwe directieleden aan de slag: CEO Carlos Wanzeele en CCO Sjacco van de Sande. De radiatorenfabrikant trekt het ervaren duo aan om het groeiende marktaandeel in binnen- en buitenland te consolideren en verder uit te bouwen.

The Heating Company, met hoofdzetel in Dilsen, is bekend van radiatormerken als Vasco, Thermic, Brugman, Superia e.a. De laatste jaren werd echter ook fors ingezet op ventilatiesystemen en vloerverwarming. Als nieuwe CEO krijgt Carlos Wanzeele de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen. Volgens Jos Vaessen is Wanzeele (50) de juiste kapitein om het schip "verder uit te bouwen als internationale speler voor radiatoren, ventilatie en vloerverwarming, met name in het domein van hernieuwbare energie."

INTERNATIONALE FOCUS

Carlos Wanzeele heeft jarenlange ervaring als directielid in diverse industriële sectoren, ook in de radiatorbranche. Over zijn nieuwe uitdaging zegt hij: "Als internationale speler gaan we uiteraard mee in het verhaal van energiezuinig verwarmen. De trend is onomkeerbaar en ook vele normeringen zijn internationaal vastgelegd. De sterkte van The Heating Company ligt dan ook in het brede productaanbod, met zowel de nieuwste technieken als de gekende traditionele en designoplossingen. Dat, gekoppeld aan het sterke ondernemerschap dat in de hele groep leeft, geeft ons alle troeven om onze positie internationaal nog sterker te verankeren."

Ook Chief Commercial Officer (CCO) Sjacco van de Sande (47) heeft zijn sporen al verdiend in de business. Hij wordt verantwoordelijk voor alle commerciële en marketingactiviteiten van The Heating Company en het verder uitbouwen van de marktpositie in Europa. Van de Sande: "The Heating Company heeft het grote concurrentievoordeel van stuk voor stuk zeer sterke merken in huis te hebben. Onze opdracht is dan ook ambitieus én tweeledig: enerzijds onze positie in de thuismarkten verder verstevigen, anderzijds de positie van The Heating Company in Centraal- en Oost-Europa uitbouwen."

Beide heren zijn op 1 november gestart in hun nieuwe functie bij The Heating Company.