Vastgoed

Nieuwe bestuursploeg voor Volkshuisvesting Willebroek

De raad van bestuur van sociale huisvestingsmaatschappij Volkshuisvesting is grondig vernieuwd. Maar liefst negen van de twaalf bestuursmandaten worden ingevuld door een nieuw raadslid. Na de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen van oktober 2012 beslisten de nieuwe bestuursploegen om hun afvaardiging in Volkshuisvesting Willebroek te wijzigen. 10 van de 12 raadsleden worden afgevaardigd door het gemeentebestuur, een door de provincieraad en een door het OCMW van Willebroek. Toon Van Dyck, Leo Neefs en Raf De Saeger zien hun mandaat met zes jaar verlengd. Verder draagt de gemeente de volgende bestuurders voor: Heidi Van Praet, Danny De Maeyer, Gunther Scheers, Seney Ugurlu, Reinilde Van Moer, Edith Van Aken en Arne Audiens.

Rony Cuyt wordt de vertegenwoordiger van de Provincie Antwerpen. OCMW-voorzitter Leo Walbers zetelt namens het OCMW van Willebroek.

Toon Van Dyck kreeg opnieuw het vertrouwen van de raad van bestuur en blijft ook de komende bestuursperiode voorzitter. Danny De Maeyer en Arne Audiens werden respectievelijk tot eerste en tweede ondervoorzitter verkozen. Samen met hen zullen ook bestuurders Heidi Van Praet en Rony Cuyt in het directiecomité zetelen.