Badkamers

Nieuwe badwanden voor de ideale doucheruimte

Creëer met het ligbad een ideale doucheruimte zonder hoge kosten! Dat is eenvoudig dankzij de toongevende vormgeving en de unieke mogelijkheden van de badwandserie Design pure en Design elegance van douche- en badwandfabrikant HÜPPE. Pure is minimalistisch en strak, Elegance is natuurlijk en elegant vormgegeven. Voor de meer stoere en prijsgunstige badkamer biedt HÜPPE de badwandserie Combinett 2. Ook deze oplossingen vernieuwen de badkamer op een verantwoorde en functionele manier zonder al te hoge kosten.

De badwandenseries Design pure en elegance zijn het neusje van de zalm, puristisch of elegant, maar altijd met een hoge transparantie en hoge kwaliteit van de scharnieren en profielen. De badwanden zijn leverbaar als 1-delige, 2-delige (vast segment met zwaaideur) en als 2 en 3-delige zwaaivouwdeur te combineren met zijwand en fraai geïntegreerde plafondsteun. Er zijn verschillende standaard breedtematen te leveren, voor maatwerkprojecten kunnen speciale maten aangemaakt worden. De profielen zijn leverbaar in de meest gevraagde tinten, nl.: wit, zilvermat en chroomlook. Het echte 6 mm dikke veiligheidsglas, is als helder glas te leveren of met de zandstraaldecors Bubbles, Sand Plus of Privatima. Alle uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en de consument kan de badwand in een handomdraai reinigen.


Design pure

Met de serie Combinett 2 kunt u voor baden in een nis of hoek wandafsluitende gesloten oplossingen creëren. Het stoere karakter wordt bepaald door de doorlopende profiellijsten. Waar u de douche-armatuur plaatst maakt niet uit. De serie bestaat uit een 2-delige en 3-delige badklapwand. Tevens is er een 3-delige badklapwand met een breed 1e segment, dat op de kopse kant van het bad geplaatst kan worden of een zijwand met geïntrigeerde plafondsteun. Deze serie kan ook als niet gesloten worden geïnstalleerd. Dankzij de verschillende oplossingen zijn verschillende en royale instapbreedten te creëren. De profielen zijn leverbaar in het wit en zilvermat. Het kunstglas is voorzien van een druppelmotief.