Vastgoed

Nieuwe Luxe villa van zes miljoen voor Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme heeft een super de luxe villa gekocht in Silver Strand in Californië. De Belgische acteur die schitterde in onder meer Bloodsport, Universal Soldier, Timecop en recent nog in The Expendables 2, legde daarvoor 6 miljoen dollar neer, oftewel 150.000 dollar bovenop de vraagprijs van 5,85 miljoen dollar. De ‘Muscles from Brussels’ zal er samen met zijn vrouw Gladys Portuges en zijn twee kinderen Kristopher en Bianca gaan wonen.

Ruim 700 vierkante meter bewoonbare oppervlakte
Het nieuwe stulpje van Jean-Claude Van Damme heeft een bewoonbare oppervlakte van 703 vierkante meter en werd volledig bemeubeld aangekocht. De villa bestaat uit vier verdiepingen met maar liefst zes slaapkamers en acht badkamers. Er is daarnaast een lift voorzien, een 3D theater met draadloos home music systeem, een bar, een biljard kamer, een fitnesszaal, een ontspanningsruimte en een bibliotheek. De ‘master bedroom’ werd gekoppeld aan een slaapkamer voor hem en haar en is uitgerust met een grote stoomdouche. Uiteraard mag het ook aan gezelligheid niet ontbreken en is de luxe woning voorzien van acht open haarden.

Bij de aankoop van deze villa waren trouwens bewakers ‘inbegrepen’ die er 24 op 24 de wacht houden en ongewenste indringers geen kans geven.

Villa met groendak
Bovenop de villa is een groendak geïnstalleerd met een volwaardige organische tuin. Deze tuin werd afgewerkt met verschillende watervallen, een spa ruimte met jacuzzi en zwembad, en vuurkorven zodat er ’s avonds exclusieve feestjes gegeven kunnen worden.

Vanop het groendak heb je een prachtig uitzicht over Marina Del Rey, in de buurt van Silver Sand, een prestigieuze kuststad in Californië.