Nieuwbouw

Nieuwe 2,5-Ah-accu's voor professionele 10,8-volt-machines

Kleine, maar krachtige machines met een zo lang mogelijke looptijd: dat verlangen professionals wanneer het gaat om 10,8 V-machines. In deze klasse biedt Bosch de vakman voor de eerste keer 2,5-Ah-accu's met een 25 procent langere looptijd aan, waarmee het zich van de concurrentieonderscheidt. De nieuwe 2,5-Ah-accu's beschikken over de langste looptijd van alle 10,8-volt-accu's op de markt. Bovendien hebben ze de hoogste energiedichtheid in verhouding tot hun eigen gewicht: ze zijn even groot als de bestaande 2,0-Ah-accu's en wegen met 185 gram nagenoeg hetzelfde. Dat maakt hen de krachtigste en meest compacte accu's in hun klasse.

Voorbeelden van de verhoging van de looptijd door integratie van 2,5 Ah

De decoupeerzaag GST 10,8 V-LI Professional zaagt met een 2,5-Ah-accu bijvoorbeeld tot max. 7,5 meter dik, zacht hout van 24 millimeter. Met een 2,0-Ah-accu is de zaaglengte maximaal zes meter. De accuschroevendraaier GSR 10,8 V-EC TE Professional draait tot wel 1200 schroeven, met een afmeting van 3,5 x 35 millimeter, in zacht hout in. Met een 2,0-Ah-accu zijn het er net 1000. Voor timmerlui, parketleggers en andere vaklui in de binnenafwerking die bij houtbewerking de voorkeur geven aan praktische en lichte gereedschappen met 10,8 volt, betekent het gebruik van 2,5-Ah-accu's een duidelijke verhoging van de productiviteit: ze kunnen per acculading langer werken en besparen bovendien oplaad- en wisseltijden. Daarnaast zorgen de lichte en compacte accu’s ervoor dat de vaklui minder snel vermoeid zijn bij continu gebruik. Wie nog meer capaciteit nodig heeft, kan terugvallen op 10,8-volt-accu's met 4,0 Ah van Bosch.

bosch 2,5-Ah-accu's

"Flexible Power System": volledige compatibiliteit met het 10,8-volt-programma

Wie een accu van Bosch koopt, kan deze onmiddellijk gebruiken, zonder zich zorgen te hoeven maken of deze past: het "Flexible Power System" garandeert de compatibiliteit met alle bestaande elektrische gereedschappen en laadapparaten van een voltklasse. Zo ook bij de 2,5-Ah-accu met 10,8 volt. Bosch heeft sinds de introductie van de wereldwijd eerste Lithium-Ion-schroevendraaier voor professionals in 2005 zijn aanbod aan compacte, krachtige 10,8-volt-machines voortdurend uitgebreid. Momenteel bestaat het uit 26 machines en dit gamma zal nog verder uitbreiden. Hiervoor zijn accu's met 1,5 Ah, 2,0 Ah, 2,5 h en 4,0 Ah verkrijgbaar.

De 2,5-Ah-accu's voor professionele 10,8-volt-machines van Bosch zijn vanaf nu in de volgende varianten bij de handelaar verkrijgbaar:
  • één aparte accu voor 63 euro,
  • twee accu's in een set met oplaadapparaat voor 109 euro.

De accu’s worden in een doos geleverd. Alle prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen exclusief btw.

bosch 2,5-Ah-accu's

Ook interessant