Nieuwbouw

Nieuw vastgoedconcept SuperImmo opent haar deuren

SuperHuis werd oorspronkelijk opgericht met als doel de verkoop van woningen `sleutel op de deur`. Hoewel naast de woningbouw ondertussen twee bijkomende afdelingen -appartementsbouw en projectontwikkeling- uitgroeiden tot een zelfstandig bestaan, was de woningbouw de bakermat van SuperHuis bvba.

Nu komt er een derde pijler bij. Met deze derde pijler wil men de klant een totale service aanbieden. Hiervoor werd SuperImmo opgericht. Naast advies i.v.m. nieuwbouw kan de klant hier ook terecht voor de verkoop en advies van zijn woning ; evenals de diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een krediet en de daarbij behorende verzekeringen. Let op, geld lenen kost geld.

Bovendien kan de klant beroep doen op een onafhankelijk architect, die aan dit totaal concept ook zijn medewerking verleent.
Om dit plaatje echt compleet te maken kan de klant op de benedenverdieping van het gebouw kennismaken met de kwaliteitsproducten van de leveranciers zodat de klant volledige voeling krijgt met zijn bouwproject.



Deze nieuwe pijler heeft zijn tenten opgeslagen In Lommel , Dorp 40. Van hieruit zullen zowel de Limburgse als andere provincies bewerkt worden met dit alles-in-één-project.
De nieuwbouw blijft echter de belangrijkste pijler binnen dit familiaal bouwbedrijf.
Onze woningbouw bestaat uit twee verschillende entiteiten:
- EcoHuis, dat zich specialiseert in houtskeletbouw en
- SuperHuis woningbouw, dat zich blijft toespitsen op woningen met de traditionele baksteen.

Hierbij wordt vooral getracht toekomstige bouwers bij te staan vanaf het prille begin.
De brochures, ontworpen voor woningbouw, doen hierin meermaals dienst als basis voor indeling of als eerste prijsraming,
terwijl de verschillende modelwoningen worden gebruikt om ideeën op te doen.
Eveneens zijn hier fotoboeken voorhanden om uw droomhuis uit te werken tot een tastbaar SuperHuis.

De bouwadviseurs vervullen in de woningbouw een belangrijke rol. Zij informeren je over de talloze mogelijkheden en nieuwigheden op de markt.
Anderzijds wijzen ze op prijsconsequenties van bepaalde materialen of werkmethodes zodat het bouwen van uw droomhuis een haalbare kaart blijft.

Zodra een architect vervolgens je individuele wensen heeft uitgewerkt tot een bruikbaar ontwerp kan een correcte offerte opgemaakt worden.
Deze wordt volledig gepersonaliseerd volgens de besproken wensen en eisen van de bouwheer.

Wanneer bouwheer en -adviseur vervolgens tot overeenkomst zijn gekomen gebeurt een detailbespreking met uw projectleider erbij.
Hij zal de bouwwerf leiden, er nagenoeg dagelijks aanwezig zijn en tot en met de oplevering uw contactpersoon zijn.

De opening van het kantoor te Lommel is voorzien op vrijdag 25 maart e.k. met aanvang 19u.

Meer info vindt u op www.superimmo.be