Nieuw spijlenhekwerk combineert design en natuurlijke look

17 november 2016 Bron: Betafence
Nieuw spijlenhekwerk combineert design en natuurlijke look
Betafence stelt CreaZen voor, een opmerkelijke paneelafrastering met kriskras door elkaar lopende natuurlijke lijnen. CreaZen is een nieuwe ontwikkeling van Betafence in haar assortiment decoratieve residentiële omheiningen. CreaZen is geïnspireerd op de hedendaagse trend van terug naar de natuur in een kwaliteitsjas. CreaZen is meer dan zomaar een spijlenhekwerk, het is een systeem. Een concept dat spijlenpanelen combineert met de standaard Bekafix-paal en dat bovendien verschillende compatibele draaipoorten bevat.

De vierkante spijlen zijn als kriskras door elkaar lopende lijnen gemonteerd. Het geheel zorgt voor een evenwichtige esthetiek en strakke uitstraling.

Makkelijke installatie, gestroomlijnd resultaat

CreaZen plaatsen is eenvoudig. Elk paneel heeft onzichtbare bevestigingen waarmee ze bijzonder vlot aangesloten en bevestigd kunnen worden op de vertrouwde Bekafix-palen uit het Betafence-assortiment.

De panelen zijn thermisch verzinkt en met polyester gecoat, voor een onberispelijke afwerking. De verticale, vierkante spijlen zijn aan beide zijden van de horizontale spijlen gelast, met een maximale onderlinge afstand van 110 mm. Bovenaan krijgt elke verticale spijl een discrete afsluitdop in kunststof. Ook de Bekafix-palen in H-vorm zijn voorzien van zo’n afsluitdop.

CreaZen-panelen zijn 2400 mm breed, maar zijn beschikbaar in vijf verschillende standaardhoogtes (1000, 1200, 1500, 1700 en 2000 mm). Antraciet (RAL 7016) is de standaardkleur, maar bestellen in elke andere RAL-kleur is mogelijk.

Bijpassende poort

Betafence zou Betafence niet zijn, mocht de onderneming ook bij deze CreaZen-spijlenomheining geen passende poorten aanbieden. Ze zijn beschikbaar als enkele en dubbele draaipoort, en uiteraard ligt de invulling naadloos in het verlengde van de panelen. De poorten, met universele opening van 180°, zijn van een stevige kwaliteit. Mooie, roestvrijstalen toebehoren - decoratieve krukken, solide scharnieren, symmetrische cilinder met drie sleutels, ingebouwd slot en geïntegreerde slotaanslag - maken het plaatje compleet.

CreaZen van Betafence: met bijpassende poort
CreaZen van Betafence: met bijpassende poort

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo