Badkamers

Nieuw op Batibouw: Tover je douchecel om in infraroodcabine

Nieuw op Batibouw: Tover je douchecel om in infraroodcabine
Op Batibouw 2013 kunt u kennis maken met de Sunshower Pure. Dit is een nieuw product waarmee je je eigen douchecel omtovert in een infraroodcabine. De infraroodwarmte van de Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Met een zeer strak en minimalistisch design is de Pure een absolute troef voor de badkamer van nu, voor mensen die graag vitaal door het leven gaan. En dit aan een betaalbare prijs. Dat maakt het tegelijk ook een bijkomende troef voor de badkamer van je eventuele tweede verblijf aan de kust, Ardennen of buitenland.

Heilzame werking infrarood
In enkele minuten verwarmt het infraroodpaneel je bovenlichaam terwijl je (al dan niet) doucht. Het licht van de korte golf infrarood lampen dringt immers diep door in de huid, wat de bloedsomloop stimuleert. Het is dé manier om je spieren en gewrichten soepel te houden. Het heeft een helende werking op spieren en gewrichten en werkt pijnverlichtend. Een sessie van 5 à 10 minuten volstaat. De infraroodwarmte is dan ook een welkome verlichting na bvb. het sporten, een wandeling in het bos of gewoon een dag hard werken.

Makkelijk te installeren
Voor de installatie van de Sunshower Pure zijn geen grote werken noodzakelijk. De Sunshower Pure wordt 10 cm diep in de voorzetmuur geïntegreerd. Het inbouwen gebeurt op stahoogte of boven een zitje. Men kan het apparaat, uitgerust met een 1500 Watt korte golf infraroodlamp, inbouwen in de buurt van de douchekop of in een andere hoek van de badkamer. De Sunshower Pure beantwoordt volstrekt aan de Europese normen omtrent veiligheid. De Pure is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een bovendien een esthetische uitstraling en stijlvolle afwerking.

Zeer betaalbaar
Deze Sunshower Pure White is te koop aan 695 euro (excl. BTW) en de Sunshower Pure Black aan 775 euro (excl. BTW). Dit zijn de prijzen zonder het eventuele zitje. Sunshower Pure is te koop bij de betere badkamerspeciaalzaken.

U kunt de Sunshower Pure als eerste bewonderen tijdens Batibouw 2013 in Paleis 7, stand 206.