Verbouwen

Nieuw magazine ‘hout & huis’ informeert en inspireert

Natuurlijk charmant en toch op-en-top-modern. Met een edele uitstraling en toch hartelijk warm. Hernieuwbaar, ecologisch en bovenal ontzettend veelzijdig… Mocht je nog niet weten dat hout een heel bijzonder materiaal is, dan komt daar ongetwijfeld verandering in na het doorbladeren van het gloednieuwe magazine ‘hout & huis’.

In ‘hout & huis’ wordt hout in al zijn vormen en in al zijn toepassingen in de schijnwerpers gezet. Met heel wat nuttige info en een waaier aan inspirerende beelden om dit unieke materiaal in en rond ieders huis de plaats te geven die het verdient.

Het eerste nummer van ‘hout & huis’ werd gerealiseerd met medewerking van NUHOS, de Nationale Unie van de Houtsector, en bevat onder andere een dossier ‘Parket van a tot z’ en een overzicht van de verschillende houtbouwsystemen. Verder ontdek je er de voordelen van hout als basismateriaal voor buitenschrijnwerk, tuinomheiningen en gevelbekleding. In de rubriek ‘Shopping’ vind je een selectie van de mooiste houten stoelen en verder in het nummer kan je kennis maken met Per/Use, een Belgisch designmerk met internationale allure en met het Finse Gösta Paviljoen als internationaal toparchitectuurproject met hout.

Het eerste nummer van ‘hout & huis’ wordt vanaf eind november in een oplage van 80.000 ex. verdeeld in de betere tijdschriftenzaak, via de houtvakhandel en op de houtbeurs ‘Hout & Habitat’ (19 – 22 november, Antwerp Expo). Daarnaast kan je het nummer online doorbladeren via www.hout-en-huis.be.

Ook interessant