Bedrijfsnieuws

Nieuw kantoor Russell Woods in 's-Gravenwezel

Russell Woods is toonaangevend in de realisatie van eikenhouten bijgebouwen. Het familiebedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring en kan een waslijst aan mooie referenties voorleggen. Toch kiest Russell Woods er bewust voor om de dynamiek hoog te houden door te investeren in de toekomst. Het bedrijf streek zopas neer in een prachtig pand aan de Kerkstraat 13 in het winkelhart van 's-Gravenwezel. Naast een grotere zichtbaarheid wil Russell Woods vooral een nog betere service bieden.

De voorbije periode heeft Russell Woods zich vooral weten te onderscheiden als specialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van eikenhouten bijgebouwen. Eikenhout is duurzaam en van hoge kwaliteit. De eiken bijgebouwen kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, als carport bijvoorbeeld, of als garage, tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf, kantoor aan huis, overdekt terras of zelfs als uitbreiding van een bestaande woning. De gebouwen worden volledig traditioneel gemaakt uit Franse eik en uitgevoerd met pengatverbindingen. Ze worden volledig op maat gerealiseerd naar de wensen van de klant. Daarnaast is er keuze uit meer dan 450 standaardontwerpen.

Nieuw management

"De traditie, ervaring en daarmee de knowhow van eikenhouten gebouwen ligt in Engeland. We beschikken daar over een eigen designafdeling met medewerkers die zelf jarenlange ervaring hebben", onderstreept Cees Bekkers. Als oprichter-zaakvoerder van Russell Woods gaf hij onlangs de fakkel door aan zijn zoon Robert. Ook wat het management betreft, waait er dus een nieuwe, frisse wind door het bedrijf. Cees blijft wel nauw betrokken bij de zaak door zijn ruime ervaring ter beschikking te stellen en advies te geven.

De activiteiten van Russell Woods zijn sinds de start geëvolueerd. Er zijn uiteraard de traditionele eikenhouten bijgebouwen, die aan de buitenzijde afgewerkt kunnen worden met verschillende materialen zoals eik, lariks, of zelfs gerecupereerde beplanking van oude Canadese schuren. "Hierbij kiezen we bewust voor milieuvriendelijke en duurzame houtproducten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen", legt Robert Bekkers uit. "We kunnen voor onze klanten ook moderne bijgebouwen realiseren als een waardevolle aanvulling op hun woonplezier. Deze constructies hebben een meer hedendaags uitzicht en strakkere lijnen."

Nieuw kantoor Russell Woods in 's-Gravenwezel

Isolatienormen

De moderne bijgebouwen worden voorbereid in de werkplaats. Vervolgens gebeurt het transport van de kant-en-klare unit tot bij de klant waar een kraan het gebouw op de exacte locatie neerzet. Met de moderne bijgebouwen lukt het trouwens veel beter om de hoogste isolatienormen te bereiken. Ze lenen zich het best voor vrijstaande constructies, maar ze kunnen ook aangebouwd worden. Of het nu gaat om een carport, gastenverblijf of overdekt terras, alles gebeurt volledig in houtskeletbouw.

Met het ontwerp en de bouw van traditionele of moderne houten bijgebouwen wil Russell Woods zijn klanten vooral meer woonplezier bieden. Om dat verder in de hand te werken heeft het bedrijf ook verscheidene accessoires en toebehoren in de aanbieding. Exclusieve verlichting van Belgisch design, buitenhaarden, terrasverwarmers en de outdoor- en tuinbenodigdheden van Tradewinds zijn enkele voorbeelden.

"Met ons nieuw kantoor aan de Kerkstraat 13 in de dorpskern van 's-Gravenwezel willen we volledig bereikbaar zijn. We mikken op een grotere klantenbelevenis door hen nog beter van dienst te zijn. We ontvangen de geïnteresseerden daar met plezier om hen te introduceren in de wereld van prachtige houten bijgebouwen en de bijna eindeloze mogelijkheden. Om de drempel laag te houden, voorzien we elke vrijdag van 13 tot 17 uur een vrije inloopmiddag; overige dagen graag op afspraak. Mensen kunnen dan vrijblijvend persoonlijk advies krijgen over hun bouwplannen voor bijvoorbeeld een eikenhouten gebouw, tuinhuis of carport", aldus nog Robert Bekkers.

Ook interessant


Build for Life