Nieuwbouw

Nationale nieuwbouwdag in Rapertingen

Tijdens de nationale nieuwbouwdag kunt u een bezoekje brengen aan een uniek project: Residentie Rabertinge 1382, een prachtig woonproject aan de oude dorpskern van de parochie Rapertingen, vlakbij Hasselt.
Het moderne en specifieke van het project, in contrast met de neoromaanse Sint-Jozefskerk uit 1914, de vlakbij gelegen oprit naar de E313 en industriepark Ekkelgarden en de directe gratis busverbinding naar het centrum van Hasselt maken het wonen hier extra boeiend.

Het totale project bestaat uit 4 woonblokken: blok A omvat 15 mooie appartementen en 2 luxueuze penthouses, voorzien van alle comfort en allemaal met terras, ondergrondse garage en berging. De appartementen en penthouses maken deel uit van een verkeersarm binnengebied dat zich uitstrekt rond een pleintje. De prijzen van de appartementen en penthouses variëren van 161.389 € tot 323.492 € excl. kosten.
De prijzen van blok B (vijf geschakelde ééngezinswoningen met ondergrondse garage, drie slaapkamers en tuin), blok C (4 geschakelde ééngezinswoningen met garage, drie slaapkamers en tuin) en blok D (één woning met leefruimte op de eerste verdieping, ook met private tuin en garage) variëren van 197.082 € tot 282.569 € excl. kosten.



Op zondag 25 oktober van 10u tot 18u kunt u een kijkje komen nemen in Rapertingen. (Adres: Rapertingenstraat te Rapertingen (Hasselt))