Nieuwbouw

NAV Vitruvius Academy cursus: Het platte dak

NAV Vitruvius Academy cursus: Het platte dak
De architect wordt vaak geconfronteerd met een plat dak. Het vraagt echter een specifieke benadering en zorgt voor extra uitdagingen. Daarom organiseert de architectenorganisatie NAV, via Vitruvius Academy, een cursus over de moeilijkheden en mogelijkheden bij het werken met platte daken. Deze cursus gaat door op 10 en 14 mei te Leuven of op 30 mei en 4 juni te Gent.

Van een kleine aanbouw tot een gebouwencomplex, vaak wordt u geconfronteerd met platte daken. Een goede kennis van de mogelijke plat-dakconcepten is noodzakelijk voor een architect. Welke materialen kan u combineren? Waar zitten de aandachtspunten naar stabiliteit? Wat met installaties op het dak? Hoe een bestaand plat dak renoveren? Wat met aansluitingen en doorboringen? Welke afvoerinstallatie? Hoe ziet de dakopbouw bij groen- en waterdaken eruit? NAV wenst met deze Vitruvius Academy de architect meer kennis te geven over het correct ontwerpen en uitvoeren van platte daken.

De lesgevers voor deze cursus zijn:

- Namiddag 1: Marcus Peeters (Lector en onderzoeker KaHo St-Lieven), Dominiek Depoortere, (Architecten- en ingenieursbureau Dominiek Depoortere) en Eddy Mahieu (Adjunct Afdelingshoofd Interface & Consultancy en Animator van het Technisch Comité Afdichtingen - WTCB)

- Namiddag 2: Marcus Peeters (Lector en onderzoeker KaHo St-Lieven), Hans Leen (Productmanager Leidingsystemen Geberit België) en Patrik De Paep (Docent/Installateur centrale verwarmingstechnieken).

Deze Vitruvius Academy is gespreid over twee namiddagen, en gaat door op donderdagmiddag 10 mei en maandagmiddag 14 mei in Leuven of op woensdagnamiddag 30 mei en maandagmiddag 4 juni, te Gent. Dit telkens van 13u30 tot 17u.
NAV-leden en houders van de Vitruvius voordeelpas betalen hiervoor €150 (excl. btw). Deelnameprijs voor niet-leden, zonder voordeelpas, is €250 (excl. btw).

Meer informatie en inschrijvingen op www.nav.be, onder de rubriek kalender.