Mooie mediterrane keramieken keukenbladen

29 oktober 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Mooie mediterrane keramieken keukenbladen
Zaha Stone silk
Het assortiment van keukenbladenleverancier Arte is uitgebreid met zes mooie mediterrane keramieken keukenbladen: Trente, Treviso, Triest, Salamanca, Udine en Zaha Stone. Deze kleuren zijn vanaf heden verkrijgbaar en zijn toegevoegd aan het standaardprogramma van Arte.

Trente & Treviso

Mooie mediterrane keramieken keukenbladenDe broertjes Trente en Treviso zijn de keramische reproductie van het Pietra dure. Wat Italiaans is voor “harde steen”. Deze Italiaanse hardsteen heeft een diepe grijze kleur met een licht tekening. De Trente is de lichte uitvoering en de Treviso de donkere.

Triest & Salamanca

De Triest en Salamanca zijn ook gebaseerd op het Italiaanse hardsteen. De Salamanca, een donkergrijze steen, heeft een witte ader, waardoor deze variant vaak het Pietra Marble genoemd wordt. De Triest is de matte en lichtere uitvoering.

Udine

De Udine is de keramische reproductie van het Statuarietto Marble uit Italië. Het Statuarietto marmer stamt uit de Carrara familie en heeft daarom een gelijksoortige kleurstelling, maar met een ander aderpatroon.

Zaha Stone silk

De Zaha Stone silk van Neolith TheSize was al te zien op de Material Xperience in Rotterdam en zit nu ook in het standaardassortiment van Arte. Deze prachtige grijze keramiek is een reproductie van de Iranese grey stone en valt vooral op door haar grijze aders.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo