Algemeen

Modivia® configurator: Creëer uw eigen poort

De ongeëvenaarde flexibiliteit van de Modivia® residentiële schuifpoort van Betafence wordt perfect weerspiegeld in de Modivia® Configurator. De online poortenconfigurator op www.modivia.com is een gebruiksvriendelijke, snelle tool waarop iedereen zijn ideale poort kan samenstellen.

Afsluiten in schoonheid met Modivia®

Wie voor een Modivia® kiest, kiest voor een schuifpoort in harmonie met zijn woonstijl. Met Modivia® koppelt Betafence design aan modulariteit en dat levert maar liefst meer dan 2000 combinatiemogelijkheden op!

Naargelang de hoogte van de omheining en de breedte van de oprit is Modivia® verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes. De kwaliteitspoorten in aluminium zijn afgewerkt met een beschermende polyesterlaag en beschikbaar in 6 standaardkleuren. Andere RAL-kleuren behoren eveneens tot de mogelijkheden. De Modivia® kan helemaal worden afgestemd op de stijl van de woning, met een persoonlijk ingevulde poortvleugel en met of zonder decoratieve afwerking.

Persoonlijk geïnspireerd op de Modivia® poortenconfigurator

Eigen voorkeur en woningstijl bepalen de uiteindelijke look van iedere Modivia®. Modern of klassiek, landelijk of hedendaags; op de poortenconfigurator vult u zelf de omgevingssfeer voor uw Modivia® in. Maar dat is lang niet alles!

Na het ingeven van land en taal, drukt u op "start" en uw persoonlijke ontwerpsessie kan beginnen. Van bij het bepalen van de hoogte en breedte van de poortopening tot het visualiseren van de poortinvulling, de gekozen kleur en de design toegangscontrole-elementen hoeft u zich enkel te laten leiden door de opeenvolgende stappen op de website. Het laatste scherm toont uw persoonlijk ontwerp en een simpele muisklik volstaat om uw Modivia® af te drukken, te bewaren of te e-mailen.

Tevreden met uw ontwerp? Dan kan u via deze pagina meteen een verdeler zoeken. Of bent u toch nog niet helemaal zeker? Geen nood, want bij het ontwerpen kan u vlot steeds één of meerdere stappen terug. De poortenconfigurator is dan ook even flexibel als de Modivia® zelf!

Meer informatie vindt u op www.modivia.com
Build for Life