Interieur

Mis Design at Work 09 niet!

Op 8 december om 18h opent Design at Work 09, de eerste trade show voor productontwikkeling, design en innovatie in Kortrijk Xpo met een masterlecture van Ji Lee, Google’s creatief directeur, met aansluitend rondgang en receptie.
Indien u niet bij de opening aanwezig kan zijn kan u Design at Work bezoeken op 9 en 10 december van 14 tot 20h. Het platform – met verrassende architectuur van IEA Architecten – biedt ruimte aan commerciële standen, nevenmanifestaties, tentoonstellingen, lezingen en workshops. Tijdens Design at Work kan u kennismaken met de verschillende bedrijven, deelnemen aan een exclusieve sport-creatie workshop, de tentoonstelling ‘De Bedenkers gaan verder’ ontdekken, ieder uur een andere presentatie op het forum meemaken, wordt een IP award twv 4000€ toegekend en kan je netwerken met andere bezoekers door hen uit te dagen voor een partijtje pingpong.

Exclusief en voor de allereerste keer in België, zal Oxylane Design drie workshops organiseren tijdens Design at Work 09. Oxylane Design is het design team van de internationale sportretailer Decathlon (FR).

Registratie voor de opening is verplicht via www.designatwork.be