Algemeen

Mipim: Kansen voor Amsterdam

Europa moet het accent niet alleen leggen op Londen en Parijs maar ook op smart world cities zoals Amsterdam. Dit zei Greg Clark van het OECD Leedforum op de bijeenkomst Funding the Future op de Mipim in Cannes. Hierbij presenteerden Amsterdam Metropolitan Area, Barcelona, Manchester en Hamburg zich als alternatief voor investeerders. "Vice mayor Amsterdam Metropolitan Area', Arthur van Dijk, verdedigde de belangen van Nederland.

Meer over de discussie en de inbreng van de investeerders bij monde van Goldman Sachs chairman Jim o'Neill in de komende edities van PropertyNL en PropertyEU.

Woensdag zullen Amsterdam Metropolitan Area, Den Haag, Rotterdam en Utrecht een presentatie verzorgen voor Europese investeerders op een bijeenkomst op de stand van Gateway Netherlands. Daar zal Judi Seebus, hoofdredacteur van PropertyEU, de positie van deze Nederlandse steden schetsen tegen de achtergrond van concurrerende vestigingsplaatsen in omringende landen. De bijeenkomst wordt voorgezeten door Paul Wessels, founding editor van PropertyEU.
Build for Life