Bedrijfsnieuws

Merford groep opent verkoopkantoor in België

Met de opening van een verkoopkantoor in België voegt Merford een nieuw hoofdstuk toe aan de expansie die het bedrijf sinds de oprichting in 1956 heeft gerealiseerd. Op 1 december opende Merford een verkoopkantoor in Mechelen, België.

Merford is in 1956 begonnen met de verkoop van luchttechnische componenten en sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met 3 business units, Merford Noise Control (specialiteit: lawaaibeheersing), Merford Special Doors (specialiteit: specifieke stalen deuren), Merford Cabins (specialiteit: ergonomie voor kraanoperatoren), een eigen productie en meer dan 180 medewerkers. De meest actuele uitbreiding is de opening van een verkoopkantoor in december dit jaar in Mechelen, België: Merford Belgium.



Activiteiten in België

Tot 2003 bediende Merford de Belgische markt via een wederverkoper. Daarna is Merford de Belgische markt zelf gaan benaderen met producten op het gebied van lawaaibeheersing en specifieke stalen deuren. Dit gebeurde voorheen vanuit Nederland maar per december betrekken de Belgische verkoopmedewerkers van Merford een kantoor in Mechelen. Voor de Belgische klanten betekent dit dat Merford beter bereikbaar is in eigen land en men zaken doet met een Belgisch bedrijf. Men zal hierdoor steeds te woord worden gestaan in het Nederlands of het Frans. Alle Merford producten voldoen aan de meest recent gestelde Belgische eisen en de dienst naverkoop is gegarandeerd.
Build for Life