Nieuwbouw

Matexi start volgende maand met project 'De Plas' in Eppegem

Terwijl eind januari de wegen- en infrastructuurwerken worden gestart, plant projectontwikkelaar Matexi volgende maand de bouw van de eerste woningen van het project ‘De Plas’ achter de Elewijtsesteenweg in de Zemstse deelgemeente Eppegem. Op ‘De Plas’ komen 5 tweegevelwoningen en 2 driegevelwoningen in cottagestijl. De perceelsgrootten schommelen tussen de 260 en 2380 vierkante meter.

Topligging

Grote troef van deze woonbuurt is haar bereikbaarheid: ’De Plas’ ligt op 100 meter van het station van Eppegem, dat een snelle spoorverbinding garandeert met Mechelen-Antwerpen en met Brussel. Vanuit Eppegem geraak je ook met de auto vlot op de E-19. ’De Plas’ ligt bovendien in een groene omgeving, waar alle buurtvoorzieningen voorhanden zijn zoals scholen, winkels, sportzalen en andere ontspanningscentra.

Onder het motto ’Great places to live’ ontwikkelt Matexi al meer dan 65 jaar op een professionele manier en met een langetermijnvisie nieuwe buurten, waar het aangenaam wonen, werken, winkelen en ontspannen is. Ook in de buurt ’De Plas’ worden kwaliteitsvolle huizen gebouwd op basis van doordachte ontwerpen. Zij resulteren in een optimale ruimtelijke indeling in een harmonisch architecturaal geheel.

Energiezuinig

Door een optimale vloer-, muur- en dakisolatie duiken de lage-energiewoningen naar een E-peil van 60, ruim onder de wettelijk voorziene E80-norm. Een diep condenserende hoogrendementsketel zorgt voor een energiezuinige verwarming. Ook akoestisch voldoen de woningen aan de hoogste comfortnorm.

Matexi vertrekt bij zijn ontwikkelingen van een totaalconcept, waarbij stedenbouw en architectuur hand in hand gaan. Met deze geïntegreerde aanpak speelt Matexi op ‘De Plas’ nog enkele troeven uit:

• de maximale benutting van de oppervlakte laat toe om budgetverantwoord te bouwen zonder in te boeten aan woonplezier;
• de tuin is onderhouds- en dus vrijetijdsvriendelijk;
• de woningen hebben drie slaapkamers, een zolderruimte met vaste trap en een inpandige garage;
• een binnenafwerking op maat met een overzichtelijke prijsvorming en uitvoeringstermijn;
• persoonlijke en professionele begeleiding tijdens het bouwproces.

100% voltooiingswaarborg

Dankzij haar jarenlange ervaring en sterke financiële basis biedt Matexi een 100% bankborg voor de volledige voltooiing van de woning. De koper heeft dus niet alleen het engagement van Matexi maar ook een bankgarantie die de absolute zekerheid biedt dat zijn woning steeds volledig wordt afgewerkt.