Nieuwbouw

Matexi opent kijkwoning in Krommenhof Beerse

Met de opening van haar kijkwoning in Beerse op woensdagavond 28 september zet Matexi haar woonproject Krommenhof in de kijker. Burgemeester Staf Willemsens van Beerse heeft de eer om de modelwoning in te wijden. Op zaterdag 1 oktober van 14 tot 17 uur zet Matexi de deuren van de kijkwoning open voor het grote publiek.

In deze rustige en kindvriendelijke buurt ontwikkelt Matexi in een eerste fase 18 instapklare nieuwbouwwoningen, waarvan zes open en twaalf halfopen bebouwingen in een tijdloze, landelijke stijl. De perceelsgrootten schommelen tussen 314 m² en 766 m². Binnenkort gaat de tweede fase van start met 10 woningen.

De grote troef van dit woonproject is zijn gunstige ligging vlak bij het centrum van Beerse met zijn buurtvoorzieningen zoals winkels, scholen, een speeltuin en supermarkten.

Beerse geniet ook van zijn uitstekende ligging op de as Antwerpen-Turnhout, waardoor de bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer optimaal is. Beerse ligt aan afrit 22 van de E34 Antwerpen-Eindhoven en er is een zeer goede busverbinding tussen Beerse en Antwerpen.

Groene long

Met 770 ha bos op een oppervlakte van 3.750 ha vormt Beerse ook een groene long in de Noorderkempen. De gemeente is dan ook een fiets- en wandelparadijs.

De meeste woningen op het Krommenhof hebben ten minste drie slaapkamers, een ruime woonkamer, een eetkeuken, een badkamer, een inpandige garage en een grote zolder die kan worden ingericht als slaapkamer of hobbyruimte.

Onder het motto ‘Great places to live’ ontwikkelt Matexi al meer dan 65 jaar op een professionele manier en met een langetermijnvisie buurten, waar het aangenaam wonen, werken, winkelen en ontspannen is. Ook op het Krommenhof in Beerse worden kwaliteitsvolle en betaalbare huizen gebouwd in een landelijke stijl op basis van doordachte ontwerpen. Zij resulteren in een optimale ruimtelijke indeling in een harmonisch architecturaal geheel.

Energiezuinig

Door een optimale vloer-, muur- en dakisolatie voldoen de woningen ruimschoots aan de wettelijke E80-norm. Een condenserende hoogrendementsketel zorgt voor een energiezuinige verwarming.