Vloerbekleding

Matexi kiest voor Balterio laminaatvloeren in kijkwoningen

Matexi nv, een gevestigde waarde op de Belgische vastgoedmarkt, ontwikkelt sinds 1945 gronden en woonprojecten. Tienduizenden klanten hebben de voorbije decennia hun woondroom met Matexi gerealiseerd. Matexi is een voorloper in het realiseren van inbreidingsgerichte en kernversterkende woonprojecten, bestaande uit gegroepeerde koopwoningen en appartementen in een stedenbouwkundig geheel. Leidmotief is het aanbieden van betaalbare woningen waarbij de toekomstige bewoner centraal staat. Door zijn ervaring, marktkennis en vakmanschap kan Matexi koopklare woningen aanbieden in aangename buurten.

Kijkwoningen

Balterio draagt zijn steentje bij in het realiseren van het ‘thuis van morgen’: In de Matexi kijkwoningen van Kontich, Oostakker, Wieze, Aalst en Heule is er immers Balterio laminaatvloer – Balterio Magnitude - geplaatst op de slaapverdieping. De exclusieve Balterio Magnitude laminaatvloeren schitteren door hun licht glanzende houtnerven op een mat oppervlak. De subtiele 4-zijdige micro V-groef benadrukt de elegantie van deze laminaatvloer, waardoor je ze bijna niet van een echt parket kan onderscheiden. De Balterio Magnitude vloeren zijn door het ClickXpress® legsysteem snel, betrouwbaar en duurzaam te plaatsen. Een laminaatvloer is bovendien onderhoudsvriendelijk (droogreinigen met een vloerdoek volstaat) en dus de ideale keuze van vloerbekleding op de slaapverdieping.

In de meeste kijkwoningen is de Balterio Magnitude 557 Titanium Eik geïnstalleerd, een trendy grijze eiken laminaatvloer. Bij aankoop van een Matexi woning kan de klant echter ook kiezen voor één van de 11 andere decoren uit de Balterio Magnitude collectie of zelfs voor een totaal andere Balterio collectie.

De kwaliteitsvolle en innovatieve Balterio laminaatvloeren en het vakmanschap en ervaring van Matexi garanderen dat je jarenlang zorgeloos kan genieten van de woning van je dromen.