Nieuwbouw

Matexi bouwt 39 woningen in NAVO-buurt

Projectontwikkelaar Matexi is zopas begonnen met de bouw van 17 huizen en een appartementsgebouw met 22 wooneenheden in de Verdunstraat in Haren (Evere). De oplevering van de huizen is voorzien in september 2012, de appartementen zullen in het najaar van 2013 zijn afgewerkt. Matexi wil op termijn in totaal 34 huizen en 37 appartementen bouwen.

Het appartementsgebouw telt 4 verdiepingen en 2 kelderverdiepingen voor 24 autostaanplaatsen. Er zijn 2 eenkamerappartementen, 10 tweekamerappartementen, 6 driekamerappartementen, 1 vierkamerappartement en 3 studio’s. De woonoppervlakten schommelen tussen 45 vierkante meter voor de studio’s en 170 vierkante meter voor de grotere appartementen.
De 4 appartementen op het gelijkvloers beschikken over een terras en een tuin, de andere 15 appartementen hebben een terras.

De 17 huizen hebben ten minste drie slaapkamers en een in te richten zolder, een terras, een tuin en een inpandige garage.

Rustige ligging

Grote troef van dit woonproject is zijn ligging in een omgeving in volle expansie. Buurtvoorzieningen zoals winkels, scholen, cultuurcentra, bibliotheken, een speeltuin, sportzalen en andere ontspanningscentra liggen vlakbij. Het hoofdkwartier van de NAVO bevindt zich op wandelafstand en de vlotte bereikbaarheid van de woonbuurt met de auto en het openbaar vervoer zijn bijkomende voordelen.

Onder het motto ’Great places to live’ ontwikkelt Matexi al meer dan 66 jaar op een professionele manier en met een langetermijnvisie buurten, waar het aangenaam wonen, werken, winkelen en ontspannen is. Ook het project in de Verdunstraat omvat kwaliteitsvolle huizen en appartementen op basis van doordachte ontwerpen. Zij resulteren in een optimale ruimtelijke indeling in een harmonisch architecturaal geheel.

Energiezuinig

Door een optimale vloer-, muur- en dakisolatie duiken de woningen onder het wettelijke E-peil 80. Een condenserende hoogrendementsketel zorgt voor een energiezuinige verwarming.