Isolatie

Maak kennis met Recticel Impact op Belgian Roof Day

Maak kennis met Recticel Impact op Belgian Roof Day
Recticel Insulation zal haar toonaangevende isolatieoplossingen voor zowel hellende als platte daken presenteren tijdens Belgian Roof Day. Het evenement vindt plaats op vrijdag 20 oktober in Brussels Kart Expo. Maak kennis met Eurothane Silver Impact, een innovatieve pir-isolatie voor platte daken die een positieve impact heeft op het milieu en bijdraagt aan duurzaam bouwen.

Belgian Roof Day is een niet te missen evenement voor professionals in de dak- en dichtingsbranche, waar zij de nieuwste ontwikkelingen in de markt van hellende en platte daken kunnen ontdekken. Dit evenement trekt architecten, voorschrijvers en vakmensen aan en biedt een uitgebreid overzicht van wat er speelt in de sector, met presentaties van vooraanstaande fabrikanten.

Recticel Insulation zal haar pir-isolatieoplossingen voor hellende en platte daken presenteren, waaronder de baanbrekende Eurothane Silver Impact-isolatieplaten. Deze platen bestaan voor maar liefst 25% uit biocirculair materiaal, waardoor ze een aanzienlijke bijdrage leveren aan duurzaam bouwen. Met deze thermische isolatie voor platte daken kun je gemiddeld een indrukwekkende CO2 besparing van 43%* realiseren in vergelijking met standaardisolatieplaten. Dit is een belangrijke stap in de richting van milieubewust bouwen, zonder in te boeten aan de vertrouwde technische prestaties waarvoor Recticel bekend staat.


Bezoek Recticel Insulation op Belgian Roof Day

Bezoek de stand van Recticel Insulation op Belgian Roof Day (stand nr. 82) en ontdek zelf hoe Recticel- isolatieoplossingen perfect aansluiten bij jouw projecten. Neem bovendien deel aan de wedstrijd, waarbij je kans maakt op een overnachting in het gloednieuwe Voco Brussels City North Hotel in Vilvoorde, dat zich bevindt bij Living Tomorrow.

Afspraak op Belgian Roof Day: de toegang tot de beurs en catering zijn gratis.
Vooraf inschrijven voor het evenement kan op bit.ly/belgianroofday

*Interne LCA-calculaties volgens de EN15804+A2-standaard, voor modules A1 - A3 (cradle to gate), zijn toegepast bij de berekening van de CO2-besparing, gebaseerd op de mass balance methode.

Ook interessant