Bedrijfsnieuws

MAB Development benoemt nieuwe directeur in Frankrijk

MAB Development versterkt haar management team in Frankrijk met de komst van Serge Khavessian. `Serge Khavessian is aangetrokken als directeur met als doelstelling de positie van MAB Development op de Franse markt te versterken. Zijn komst geeft ons de mogelijkheid om sneller te groeien in de markten van binnenstedelijke retail ontwikkelingen en Factory Outlets` zegt Jan Eijkemans CEO MAB France.

`Ik ben erg blij met mijn komst naar MAB Development, één van de toonaangevende ontwikkelaars in Europa. De gerealiseerde projecten van MAB zijn nu de referenties in multifunctionele binnenstedelijke ontwikkelingen. Mijn ambitie is om de know-how van de groep verder te ontwikkelen en nieuwe innovatieve, duurzame en marktconforme projecten te ontwikkelen. MAB Development heeft alle kennis in huis om dit succesvol te kunnen doen.` zegt Serge Khavessian.
Serge Khavessian was sinds 2009 Managing director van Cofinance Group. Hij begon zijn carrière bij Disney, waar hij als Director of Business Development heeft gewerkt van 1990-2002. Van 2004 - 2009 was hij respectievelijk werkzaam voor Hammerson en APSYS als Development Director.

Khavessian Serge behaalde een Executive MBA van ESSEC en een DEA in Business Law aan de Universiteit Paris II Pantheon Assas.
Build for Life