Interieur

Luxe stoomkast maakt stomerijbezoekjes overbodig

Luxe stoomkast maakt stomerijbezoekjes overbodig
Met de Samsung Bespoke AirDresser geniet je dagelijks van frisse en schone kleding. En dat zonder te wassen, textielverfrissers te gebruiken of ze naar de stomerij te brengen. De luxe stoomkast stoomt, droogt en verfrist je favoriete kledingstukken al binnen een half uur. De Bespoke AirDresser is de nieuwste toevoeging aan de Bespoke line-up waarin Samsung innovatie en design samenbrengt.

“Naast wasmachines en drogers bieden we nu ook de stoomkast aan om kleding snel en eenvoudig op te frissen,” zegt Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten bij Samsung Benelux. “De stoomkast is een uitkomst voor iedereen met delicate kledingstukken waarvoor je normaal gesproken wekelijks naar de stomerij gaat. Denk aan fashion items die je liever niet in de wasmachine doet, zoals colbertjes, blouses of je favoriete jurk. Door het tijdloze design met glanzende deur, past de kast in ieder interieur.”


Van blouses tot suède riemen

De Bespoke AirDresser verfrist en reinigt delicate kleding in snel tempo en is geschikt voor delicate stoffen zoals suède, leer en wol. Zelfs accessoires zoals hoeden en sjaaltjes kunnen in de stoomkast gehangen worden. Afhankelijk van de stof en het benodigde programma varieert de stoombeurt van 20 minuten tot 2 uur.

Luxe stoomkast maakt stomerijbezoekjes overbodig

Hoe de Bespoke AirDresser werkt

Om kleding fris te houden, gebruikt de Bespoke AirDresser JetSteam. Door hoge temperaturen tot diep in de stof te laten doordringen, verwijdert de JetSteam 99,9% van de meest voorkomende bacteriën en virussen en wordt 100% van de huisstofmijt1 gedood. Zo ben je zeker van frisse kleding en accessoires.

Daarnaast gebruikt de Bespoke AirDresser een geurfilter dat 99% van de gassen verwijdert die vieze geurtjes2 veroorzaken. Ook die van zweet, tabak en eten. De keramische filter breekt geur veroorzakende deeltjes af en voorkomt op die manier dat de geurtjes zich in het apparaat ophopen. En met de functie Wrinkle Care wordt een combinatie van lucht en stroom gebruikt om alle kleding glad te strijken.

De Bespoke AirDresser is onderdeel van het Samsung-ecosysteem en eenvoudig te bedienen via SmartThings op je smartphone. Zo geeft de app aan welke programma’s het meest geschikt zijn en laat het je weten wanneer het programma afgelopen is.

Luxe stoomkast maakt stomerijbezoekjes overbodig

Modern en stijlvol

De Bespoke AirDresser lijkt op een stijlvolle en moderne garderobekast met een glanzende deur. De stoomkast is beschikbaar in 1 maat (18 inch) met handige afmetingen, waardoor deze in verschillende ruimtes en kastenwanden te plaatsen is. De deur is gemaakt van wit glas en past daarmee perfect in de hedendaagse interieurs of inloopkast. De stoomkast houdt zichzelf schoon met de Self Clean-technologie door een combinatie van warmte, lucht en stoom en heeft geen agressieve of dure reinigingsmiddelen nodig.

De Samsung Bespoke AirDresser is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.649,-.