Interieur

Loft, industrial & urbanclassic style naar Nederland

Een mix van klassieke materialen als metaal, grof (onbewerkt) hout, stalen puien, mooi gemetselde stenen en ruig beton vormen de basis voor de nieuwste interieurtrend: Raw Classic. Lambriseringen en rijkversierde interieurelementen, gecombineerd met ruige industriële elementen, geven een trendy fusion gevoel. Uit de Verenigde Staten afkomstige dunne stalen panelen en sierlijsten, voor wanden en plafonds, versterken de uitstraling en onderstrepen het bijzondere karakter van deze stijl. New York Ceiling Co. brengt deze elementen nu naar Nederland.

De dunne stalen panelen meten ca 60x60 cm. Ze worden geleverd met bijbehorende accentlijsten om plafonds en wanden te bekleden of om in stijl lambriseringen te maken. Er is een zeer ruime keuze uit meer dan 30 designs en meer dan 70 (metaal)kleuren waaronder brons, koper, messing, zilver en whites. De combinatiemogelijkheden zijn onbeperkt!
Het is ook mogelijk om de authentieke panelen en lijsten uit de USA onbehandeld te bestellen en zelf af te werken met verf of te patineren.

Installeren is gemakkelijk: met stalen nagels, montagekit of (heel handig!) in een raster van een systeemplafond. De panelen zijn speciaal voor NYC aangepast op de maatvoering van Europese systeemplafonds.
Het materiaal is zeer geschikt voor toepassing in winkels, interieur projecten, horeca en kantoren.