Interieur

Lezingenreeks over interieur strikt Filip Deslee en Niek De Prest

Lezingenreeks over interieur strikt Filip Deslee en Niek De Prest
Filip Deslee
De Confederatie Bouw Afwerking organiseert traditiegetrouw een prikkelende lezingenreeks met als onderwerp het interieur. Dit jaar geven interieurarchitect Filip Deslee en trendwatcher Niek De Prest een boeiende lezing over de relatie tussen het inrichten van een ruimte en de zintuigen. De toegang is volledig gratis, inschrijven is evenwel verplicht. Na het succes van de voorbije edities, koos de organisatie voor een nieuwe invalshoek: “Hoe beïnvloeden de zintuigen de waarneming van een interieur?” De sprekers van dienst zijn trendwatcher Niek De Prest en interieurarchitect Filip Deslee. Zij brengen hun visie over dit onderwerp, elk vanuit hun professioneel perspectief.

Filip Deslee geeft dit jaar een nieuwe lezing over ‘Wonen is beleven’. Wonen doe je namelijk met al je zintuigen: horen, zien, ruiken, voelen en smaken. Filip koppelt de verschillende aspecten van het wonen - ontspannen, koken, werken, baden, opbergen en het buitenleven - aan onze zintuigen. Het is de verhouding tussen onze vijf zintuigen die onze eigen stijl bepaalt.

Niek De Prest toont in haar nieuwste presentatie ‘ATTENTION’ de nieuwste trends in kleur en design en geeft tips om te overleven in een wereld van overprikkeling.

Na afloop beantwoorden ze graag de vragen van de aanwezigen. Aansluitend is er een receptie met gelegenheid tot een gezellige babbel en discussie. Deelnemers gaan naar huis met een ruimere visie over interieur en een handvol nieuwe contacten met collega’s en fabrikanten.

Waar en wanneer ?

  • Dinsdag 13 mei OOST-VLAANDEREN Gent – Zebrastraat (VOLZET)
  • Woensdag 14 mei ANTWERPEN Antwerpen - Red & Blue
  • Dinsdag 20 mei WEST-VLAANDEREN Kuurne - Domein Maelstede (VOLZET)
  • Dinsdag 27 mei LIMBURG Hasselt - Domein Herkenrode - Tiendschuur
Ontvangst en verwelkoming vanaf 19u00
Start van de avond: 19u15 • Aansluitend receptie met standenmarkt van sponsors
Deelname is gratis !
Inschrijven voor deze avond is verplicht en kan via www.bouwevents.be.

Ook interessant