Leegstaande panden omgetoverd tot creatieve vergaderruimtes

20 november 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert 1 174 keer gelezen
Leegstaande panden omgetoverd tot creatieve vergaderruimtes
Wicked Grounds zijn corporate event ruimtes in Amsterdam en Rotterdam met een bijzondere beleving voor meetings, workshops en andere zakelijke events. Plekken in de stad waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen, waar je je laat inspireren door de inrichting, service en energie. Ruimtes waar de creativiteit floreert en barrières worden doorbroken.

Wicked Grounds zijn vernieuwend, ze inspireren en verbinden. De locaties zijn perfect bereikbaar voor bezoekers vanuit de Amsterdamse en Rotterdamse binnenstad als voor bezoekers van buiten de stad.

Silicon Valley

De trend gestart in Silicon Valley, San Francisco lijkt nu definitief te zijn geland in Nederland. Wicked Grounds, een kleine 3 jaar geleden opgericht door twee jonge honden, voegt met The Studio een vijfde vergaderlocatie toe aan hun aanbod van inspirerende vergaderzalen en creatieve ruimte in Amsterdam.

Unieke ruimtes

Wicked Grounds is een veilige haven voor de changemakers van vandaag en morgen. Locaties waar creatieve geesten zich ontplooien en relaties beklonken worden. Unieke ruimtes die uitdagen en verbinden, keer op keer. Bij Wicked Grounds voelen we ons verantwoordelijk voor elk evenement.

De vergaderlocaties Amsterdam zijn ruimtes met een bijzondere beleving. Plekken in de stad waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen, waar je je laat inspireren door de inrichting, service en energie. Ruimtes waar de creativiteit floreert en barrières worden doorbroken. Wicked Grounds is vernieuwend en sterk verbindend.

Leegstaande panden omgetoverd tot creatieve vergaderruimtes

The Studio

The Studio vergaderzaal is zo mooi dat je er wel zou willen wonen. Een heerlijk plekje aan het water met veel natuurlijk licht en een bijzonder design waardoor je je ogen uitkijkt. In deze ruimte laat je niks aan het toeval over, van de kunst tot inrichting. In The Studio laat iedereen zich begeesteren.

The Studio is 120 m2 en in deze fraaie vergaderzaal is alles aanwezig voor een geslaagde meeting, van een 60 inch SMART TV tot post-its en flip-overs. Daarnaast is de biologische catering samengesteld om iedereen gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en zullen onze hostessen alle zorgen uit handen nemen. Zo blijft men gefocust. The Studio heeft een 6 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 22 personen. Er zijn meerdere lounge area’s gecreëerd voor de break-out.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo