Later aan Zee in Bloemendaal aan Zee kreeg extra upgrade

  NL   13 juni 2018 Bron: MissPublicity
Later aan Zee in Bloemendaal aan Zee kreeg extra upgrade
Vorig jaar werd de eerste bistro aan zee in Bloemendaal aan Zee gelanceerd. Dit zomerseizoen heeft Bistro & Grill Later aan Zee een extra upgrade gekregen. Dit resulteerde in een prachtige beachclub waar het heerlijk vertoeven is op het grote terras met verschillende zithoeken. In de comfortabele Taittinger Lounge met loungemuziek kunnen gasten tweepersoons loungebedden huren en genieten van de exclusieve service. Op de menukaart staan smakelijke gerechten die de hele dag door zijn te bestellen. En dat alles tegen verrassend toegankelijke prijzen. En mocht de zon een keer niet schijnen, dan is binnen zitten in het sfeervolle interieur absoluut geen straf.

Specials op het menu en champagne

De menukaart van Bistro & Grill Later aan Zee biedt voor een ieder wat wils. Hier kunnen klassiekers met een twist worden gegeten voor toegankelijke prijzen. De lunchgerechten zijn beschikbaar tot 16:00 uur. Salades, hamburgers, voor-, hoofd- en nagerechten zijn de hele dag en avond te bestellen. De poke bowl met tonijn (€ 18,50) en de fish & chips met rucola en citroenmayonaise (€ 17,50) zijn favoriet. Tevens zijn de wisselende dagspecials erg in trek, zoals de halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. De bistro biedt een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. Opvallend is ook de samenwerking met het champagnemerk Taittinger. Liefhebbers van deze verfijnde bubbels kunnen kiezen uit 8 verschillende soorten.

Taittinger Lounge

De aangrenzende Taittinger Lounge biedt 28 riante tweepersoons loungebedden. Een comfortabel ligbed compleet met parasol, ijskoeler, kussens en bediening kan worden gehuurd voor € 35 per dag. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douches en toiletten.

Multifunctionele indeling

Het interieur van Bistro & Grill Later aan Zee werd door de ondernemers zelf ontworpen. Zij creëerden een multifunctionele indeling waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot duizend gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Naast de bistro bevindt zich een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo