Isolatie

Lagere energiefactuur met spouwmuurisolatie

De temperaturen in ons land zijn fel gedaald en de verwarming draait stilletjes aan op volle toeren. Wil jij er ook warmpjes bijzitten zonder dat dit leidt tot een torenhoge energiefactuur? Voorzie je woning dan van spouwmuurisolatie.
Het isoleren van de spouwmuren maakt je woning energiezuiniger maar zorgt ook voor een comfortabele leefomgeving. Zo zal je woning warmer aanvoelen en komt er geen tocht door de spouwmuren. Wil je op een voordelige manier je spouwmuren laten isoleren? Vergelijk dan via deze link de scherpste prijzen van spouwmuurisolatie.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

Jaarlijks tot 570 euro besparen op je energiefactuur - Met spouwmuurisolatie bespaar je jaarlijks tot 570 euro op je energiefactuur. Doordat je woning beter geïsoleerd is, kan de gestookte warmte niet meer ontsnappen via de spouwmuren. Hierdoor hoef je minder te stoken en merk je het verschil op je energiefactuur.

Aantrekkelijke premie van € 6/m² - De netbeheerder biedt een aantrekkelijke premie aan van € 6/m² voor het plaatsen van spouwmuurisolatie. De voorwaarde hiervoor is dat het isolatiewerk wordt uitgevoerd door een erkende aannemer.

Investering in 3 à 5 jaar terugverdiend – De investering in spouwmuurisolatie heb je in 3 à 5 jaar terugverdiend. Jouw exacte terugverdientijd wordt bepaald door je type woning, het aantal gezinsleden en je stookgedrag.

Verhoogd wooncomfort – Spouwmuurisolatie maakt de leefomgeving comfortabel. In de winter blijft je woning langer warm en in de zomer blijft je woning lekker koel.

Naast bovenstaande voordelen stijgt de waarde van je woning en voorkomt spouwmuurisolatie ook vocht- en schimmelproblemen. Bovendien heb je minder last van geluiden buitenshuis nadat je spouwmuren werden geïsoleerd.

Doe voordeel door prijzen te vergelijken van spouwmuurisolatie

Wil je ook genieten van de voordelen van spouwmuurisolatie? Op deze link vergelijk je, gratis en vrijblijvend, de laagste prijzen van professionals in spouwmuurisolatie.

Ook interessant