Laatste kans om je te bewapenen tegen de winter en de energiefactuur!

  BE   Bron: Bouw & Wonen
Laatste kans om je te bewapenen tegen de winter en de energiefactuur!
Heb je soms het gevoel dat jouw huis niet gemakkelijk opwarmt? Stijgt jouw energiefactuur jaarlijks? Of heb je soms last van vocht in huis? Een ondergelopen kelder? Met al deze nadelen, kan je snel komaf maken dankzij degelijk aangebrachte isolatie.
Wees er nog snel bij want vanaf volgend jaar verdwijnen een heleboel ondersteunende maatregelen van de Vlaamse overheid. Ontdek hier hoe je flink kan besparen zonder koude rillingen te krijgen van jouw factuur!

Investering die loont

In Vlaanderen zijn er nog steeds veel te weinig woningen die degelijk ge´soleerd zijn. Een woning isoleren is tegenwoordig spotgoedkoop. Zeker omdat er vanuit de Vlaamse overheid tal van premies bestaan om de kosten te drukken. En wie het financieel moeilijk heeft kan zelfs een renteloze energielening krijgen. Isolatie is zo een betere investering dan het spaarboekje.
Door jouw woning te isoleren, verliest jouw woning bijna geen energie meer. Hierdoor moet je minder verwarmen en daalt de energiefactuur natuurlijk aanzienlijk. De investering is dus na enkele jaren al terug verdiend.
Ja, ik wil wel investeren in isolatie!

Isoleren van vloeren

Naast de isolatie van jouw dak en muren, kan je ook de vloeren laten isoleren. Hier kan je jouw woning op 3 verschillende plaatsen laten isoleren:
  • ● Zolderisolatie: Met de isolatie van jouw zolder kan de warmte niet meer ontsnappen. Ideaal als je jouw zolder omtovert tot hobbyruimte of slaapkamer.
  • Vloerisolatie: Ben je aan het renoveren en wil je graag een nieuwe vloer, twijfel dan niet en isoleer ook jouw vloer. Het geeft een zeer comfortabel gevoel en je kan met blote voeten door het huis lopen. Uitermate geschikt met vloerverwarming.
  • Kelder- en kruipkelderisolatie: Je wil graag het comfortabel gevoel van vloerisolatie, maar wil geen nieuwe vloer leggen? Dan is het isoleren van de ruimtes onde de woning de oplossing. Je verhelpt meteen ook de mogelijke vochtproblemen die je in huis hebt.

Laatste kans om je te bewapenen tegen de winter en de energiefactuur!

Tommelein en zijn energieplan

Isolatie en energiebesparing zijn twee top thema's binnen het Vlaams energiebeleid. Tot eind 2016 bestaan de huidige premies en voordelen nog. Door de aanhoudende besparingen besloot de Vlaamse overheid om de premies en voordelen te verminderen. Vanaf 1 januari 2017 worden premies geleidelijk afgebouwd.

Overzicht van veranderingen

Laatste kans om je te bewapenen tegen de winter en de energiefactuur!

Laatste kans voor jouw isolatie

Vanuit de overheid, steden, gemeenten en andere instanties probeert men de Vlaming nog warm te maken om nog snel voor het einde van het jaar te isoleren. Logisch als je weet dat het nu echt het voordeligste moment is.

Via een groepsaankoop voor isolatie ben je zeker dat je dankzij de grootte van de groep, veel minder betaald dan als je alleen zou staan. Ontdek hier de grootste groepsaankoop van Vlaanderen en geniet nog van de premies en de groepskorting voor isolatie!

Laatste kans om je te bewapenen tegen de winter en de energiefactuur!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo