Laat jouw creativiteit zien met MDF

10 november 2021 Bron: TeamLewis
Laat jouw creativiteit zien met MDF
Medium Density Fibreboard, ofwel MDF, leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende projecten. Van keukenkastjes tot volledige inbouwkasten en van bedframes tot wandbekleding; dit houtachtige plaatmateriaal past bij iedere creatieve toepassing. Daarom lanceert Medite MDF, onderdeel van Medite Smartply, een nieuw digitaal platform. Eén waar MDF-enthousiastelingen inspiratie vinden, hun projecten kunnen delen en iedere maand kans maken op mooie prijzen: Medite makes it real.

"Medite MDF is groter dan ooit tevoren en we kunnen niet wachten om de Medite-community ook in Nederland te lanceren", vertelt Holly Waters-Marsh, Hoofd Marketing bij Medite Smartply. “Of ze nu al fan zijn van Medite MDF, of het nog maar net ontdekken – dit wordt hét platform voor de industrie om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en andere professionals en enthousiastelingen te ontmoeten. De community krijgt ook als eerste toegang tot exclusief nieuws, updates en andere content.”

Oneindige mogelijkheden

De kernboodschap ‘Medite makes it real’ legt de focus op Medite-producten waarmee je alles kunt creëren wat je maar bedenkt. Medite MDF helpt je namelijk om elk idee en elk moment van inspiratie om te zetten tot een daadwerkelijk project. Je hoeft niet langer te zoeken naar het juiste materiaal waarmee je aan jouw project kunt beginnen. Vertrouw simpelweg op Medite MDF.

Wil je bijvoorbeeld designkeukens creëren? Dan heb je Medite MR nodig om ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid door kookstoom nooit een probleem vormt. Ben je bezig met het bouwen van meubels voor een kinderkamer? In dat geval is Medite CLEAR de perfecte keuze: MDF zonder toegevoegde formaldehyde voor kwetsbare omgevingen. En heb je vlamvertragende plaatproducten nodig voor een openbaar gebouw? Dan biedt Medite PREMIER FR de juiste kwaliteit als MDF-plaat met vlamvertragende eigenschappen.

Het uitgebreide assortiment van Medite omvat tien verschillende categorieën aan MDF-producten en varianten, met meer dan 400 mogelijke specificaties. Door te blijven investeren in onderzoek, ontwikkeling en technologie, heeft Medite zich gevestigd als hét leidende merk op de MDF-markt. Onder andere met de introductie van een breed scala aan kwaliteitsproducten en door de klant gedreven innovaties.

Laat jouw creativiteit zien met MDF

Exclusief welkomstgeschenk

Van fabrikanten, timmerlieden en meubelmakers tot mensen die interesse hebben in werken met MDF – iedereen kan nu lid worden van de nieuwe community. De eerste 500 inschrijvingen krijgen daarbij een exclusief welkomstgeschenk thuisgestuurd. In de online community kun je je laten inspireren door projecten van andere leden, evenals het delen van jouw eigen werk.

Zo deelde Van Aaken Design eerder al een stoer ledikant dat zij hebben ontworpen en gemaakt met behulp van Medite MDF. Het robuuste uiterlijk van het voertuig wordt extra benadrukt door de toegewijde bewerking en de strategische verbinding van alle platen. Daarnaast kun je in de online community jouw eigen projecten delen. Daarmee maak je iedere maand kans op Manutan-vouchers ter waarde van € 1000.

Medite makes it real: met onze toonaangevende platen breng jij de creativiteit, wij de innovatie. Word vandaag nog lid van de Medite-community en deel jouw eigen MDF-projecten!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo