Laat je huis veel groter lijken door goed geplaatste spiegels

29 juni 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert 1 540 keer gelezen
Laat je huis veel groter lijken door goed geplaatste spiegels
Wie een spiegel voor in huis bestelt, kiest best voor een mooi formaat. Een mooie ruime spiegel zorgt voor een verruimend ruimtelijk effect in elke woning. Ideaal om een kleine ruimte groter te laten lijken. Daarnaast is een grote spiegel erg praktisch als passpiegel.
Lekker zo wat showen voor de spiegel. Zit mijn dasje goed? Staat deze jurk mij? Passen die schoenen daarbij. De spiegel die ons zelfbeeld versterkt en een gezonde dosis ijdelheid meegeeft.

Gouden raad

En wat heeft de markt te bieden? Veel, heel veel zoals grote spiegels in allerlei kleuren, soorten en maten. Wat is uw keuze: een wandspiegel of een staande spiegel. Een gouden raad: neem rustig de tijd Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote wandspiegel of juist voor een grote staande spiegel. Bekijk rustig ons bestaande assortimenten vooraleer u kiest.

Leuke merken, frisse look

De staande spiegel is weer helemaal terug van weggeweest en nog wel met de leukste modellen. Deze exemplaren passen perfect bij elk interieur. Staande spiegels in de woning zijn doorgaans bedoeld als passpiegel. In tegenstelling tot een wandspiegel zie je jezelf van onder tot boven, waardoor je eenvoudig kan zien of het uitgezochte setje kleren bij elkaar past. Populair zijn de staande spiegels van Broste Copenhagen.

Fraaie look

Deze spiegels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver. Daarnaast biedt het merk Umbra nog een zeer bijzonder exemplaar. Deze staande spiegel is een combinatie van een grote spiegel en een decoratie ladder. Dit zorgt voor een fraaie look en geeft deze spiegel een bijzondere uitstraling. Dit bijzondere exemplaar is een aanrader voor elke liefhebber van design.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo