Dossier Batibouw

Laat je dampkap met je kookplaat praten op Batibouw 2019

  BE   18 februari 2019 Bron: King George
Laat je dampkap met je kookplaat praten op Batibouw 2019
Vergeet het kookboek, smart devices doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken. Het introduceert er een nieuw design, de W11 Collection, met toestellen die je aanstuurt met je smart device en ook onderling met elkaar kunnen communiceren.

Een app als souschef

Centraal in het geconnecteerde verhaal van Whirlpool staat de 6TH SENSELive App. Met deze app stuur je de toestellen aan vanop afstand – denk aan de oven laten voorverwarmen nog voor je thuis bent – of vraag je een recept op dat je stap voor stap kan volgen. Je kan ook meldingen naar je smart device laten sturen, bijvoorbeeld als een gerecht klaar is.

Dampkap detecteert geurtjes

Maar de toestellen kunnen ook onderling communiceren. Zo kan je de dampkap connecteren met de kookplaat, zodat de afzuigkracht automatisch verandert naargelang wat je kookt.

Whirlpool op Batibouw 2019

Touchscreen in je oven

Opvallende nieuwigheid bij de inbouwtoestellen van de W11 Collection is de MySmartDisplay: een Touch Control TFT 4.5” kleurendisplay die je op een intuïtieve manier begeleidt tijdens het koken. Deze culinaire assistent heeft een ruime keuze aan voorgeprogrammeerde gerechten en toont de optimale kookparameters om een perfect resultaat te garanderen. Voorts krijg je gepersonaliseerde suggesties en kan je favorieten bewaren.

Whirlpool op Batibouw 2019

Swipen op je kookplaat

De MySmartDisplay doet ook zijn intrede bij de nieuwe inductiekookplaat van de W Collection. Terwijl je in de potten staat te roeren, volg je de instructies op het kleurenscherm. Daarnaast stelt de SmartSense voor elk recept automatisch de ideale temperatuur en kooktijd in, van de meest delicate tot de meest complexe recepten, voor elke keer weer een perfect resultaat, zonder moeite en op de meest intuïtieve manier.

Zet je pannen eender waar

Je hoeft ook geen rekening te houden met waar je welke pan of pot plaatst, het oppervlak is volledig flexibel te gebruiken. Met automatische detectie kunnen nieuwe kookzones worden gecreëerd, waarbij tot 8 verschillende kookzones tegelijk kunnen worden gebruikt. De temperatuur wordt gelijkmatig verdeeld, met uitstekende tijd- en energiebesparing.

Whirlpool op Batibouw 2019

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo