Kom naar Succes At Bouw, het grootste inspiratiefestival op 23 november

  BE   21 november 2023 Bron: Bouwunie
Kom naar Succes At Bouw, het grootste inspiratiefestival op 23 november
Donderdag 23 november vindt de tweede editie plaats van Succes At Bouw, het grootste inspiratiefestival voor iedereen die actief is als bouwprofessional. Of je nu net gestart bent, of je bent al jaren actief. Elke bouwondernemer kan er deelnemen aan workshops en experts staan paraat voor advies. Keynotesprekers zijn creatief marketeer Average Rob en sportpsycholoog Ellen Schouppe.

Bouwondernemers kunnen vanaf 16.30u terecht in ’t Bau-Huis in Sint-Niklaas. Ze kunnen er een bezoek brengen aan het Expert forum en al hun vragen stellen aan tientallen experts. De rest van het programma ziet er als volgt uit:

17u: Workshops tijdens de Expert Arena

Vanaf 17u. starten tal van boeiende workshops. Flexibel verlonen, arbeidsongevallen, onroerend goed in je venootschap en veel meer. Onze partners leren de deelnemers alles bij en nemen de tijd om vragen te beantwoorden.

19.15u: Keynotesprekers Average Rob en Ellen Schouppe

Average Rob houdt een pleidooi voor creativiteit in marketing. Hoe verander je mee in het snel veranderend medialandschap en hoe zetten we plezier terug bovenaan. Als sportpsycholoog weet Ellen Schouppe als geen ander hoe je talenten kan ontwikkelen. Met de nodige link tussen sport en de bedrijfswereld zorgt zij ervoor dat jij jouw professionele doelen kan behalen.

20u30 – Workshops in de Expert Arena

Ook na het Expert Theater zijn er nog enkele workshops waar je aan kan deelnemen. Best pratices rond flexibel verlonen en wat zijn de aandachtspunten bij het aangaan van een nieuwe b2b-samenwerking.

Praktisch:
  • Donderdag 23 november vanaf 16.30u
  • 't Bauhaus in Sint-Niklaas
  • GRATIS, maar inschrijven is wel verplicht

Meer informatie en inschrijven via deze link!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo