Kantoorruimte huren voor een aantrekkelijke prijs

20 september 2018 Bron: Bouw & Wonen
Kantoorruimte huren voor een aantrekkelijke prijs
Ben je op zoek naar een kantoorruimte maar wil je niet teveel maandelijkse kosten betalen? Dan hebben wij een aantal tips voor je, zodat je een aangename prijs per maand betaalt voor jouw werkruimte. Lees snel verder, zodat je jouw perfecte kantoorruimte vindt voor een aantrekkelijke prijs.

Tip 1: De locatie

Misschien ligt het voor de hand, maar de kleinere gemeentes hebben vaak goedkopere huurprijzen dan gemeentes als Amsterdam en Rotterdam. Als je bijvoorbeeld een kantoorruimte zoekt in Rotterdam, dan is een locatie net buiten de ring ook een goede keuze. Een voorbeeld is Rotterdam Alexander, wat goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Je hebt hierdoor lagere maandelijkse kosten dan in het centrum en je kantoor is goed bereikbaar voor je werknemers. Wel zo handig!

Tip 2: Vierkante meters

Haal het maximale uit je vierkante meters. Denk goed na over de hoeveelheid ruimte die je echt nodig hebt, zodat je niet betaalt voor vierkante meters die je niet gebruikt. Vraag je je af hoeveel vierkante meter je nodig hebt per werknemer? Op tien vierkante meters past een bureau, een bureaustoel, een archiefkast, een prullenbak en een plant. Kortom: genoeg voor één werknemer.

Tip 3: Flexibiliteit

Flexibiliteit is voor een huurder prettig, maar dit betekent ook dat er hogere maandelijkse kosten worden geregend. Het is dus een goed idee om een balans te vinden tussen flexibiliteit en huurkosten. Hierbij kun je je afvragen hoe groot de kans is dat je in de aankomende jaren opnieuw op zoek moet naar een kantoorruimte. Daarnaast moet je je afvragen of je voor een lagere maandelijkse huurprijs gaat of voor de laagste totaalprijs over een periode.

De mogelijkheden

Het kiezen van een geschikte kantoorruimte kan enige tijd in beslag nemen door de vele mogelijkheden. Wil je liever een adviseur tijdens de zoektocht naar de perfecte kantoorruimte? Dan staan de adviseurs van SKEPP voor je klaar. Wil je bij SKEPP een kantoorruimte huren? Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren van een kantoorruimte.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo