Tuin

Kan een regenworm ook verzuipen?

Dit leuke boek geeft antwoord op 100 verrassende vragen over dieren die rond je huis leven! Kan een pissebed een blauwtje lopen? Hoe weet een mol dat het nacht is? Loopt een muis wel eens achteruit? Het zijn van die vragen die je jezelf zelden stelt, maar waarop je het antwoord wél wilt weten. Vragen over het vrijen van slakken, het verzuipen van een regenworm en de manier waarop een sprinkhaan hoort. Kan een regenworm ook verzuipen? geeft antwoord op 100 van zulke verassende vragen om je te blijven verwonderen over de natuur.

Met haar kenmerkende enthousiasme neemt natuurjournaliste Monica Wesseling ons mee in de vernuftige, wonderlijke wereld van de vliegende, kruipende, krioelende dieren in onze nabije omgeving. Het boek is luchtig geïllustreerd met pentekeningen.

Bestel dit boek:


Kan een regenworm ook verzuipen? is het vervolg op de bestseller Waarom krijgt een specht geen koppijn? Een ideaal boekje om cadeau te geven aan een échte natuurliefhebber – of aan jezelf.

Monica Wesseling is gepassioneerd natuurjournaliste en schrijfster. Haar teksten kenmerken zich door een mengeling van emotie en kennis. Ze schrijft onder meer in Vogels, dagblad Trouw, Puur Natuur en Toeractief. Van Monica verschenen eerder de boeken Buitenbenen, Een tuin vol vogels, Vogels op de kaart en Waarom krijgt een specht geen koppijn?

Ook interessant