Jubileum-editie Energiecongres: 22 maart 2018

     17 januari 2018 Bron: Vlaamse Confederatie Bouw 1†081 keer gelezen
Jubileum-editie Energiecongres: 22 maart 2018
De 10de editie van het†Energiecongres zet opnieuw in op voorlopers in Energie-efficiŽnt, innovatief (ver)bouwen richting comfortabel wonen. Deze jubileum-editie focust op Bouw & Energie : winst voor de klant! Innovatieve materialen en technieken die het verschil maken voor de klant staan centraal. Drie aspecten voeren de hoofdtoon: innovatie in residentiŽle projecten; focus op technieken, meten is weten; en ten slotte de BENOvatie uitdaging tegen 2050.

De synergie tussen installaties & bouwmaterialen maken vooruitstrevende en vooral inspirerende bouwprojecten mogelijk die het 10de energiecongres vorm geven. Dit initiatief is een forum voor alle stakeholders in de bouwsector om de toegevoegde waarde van nieuwe materialen en systemen vanuit de eigen invalshoek te benaderen. Van aannemers, installateurs, architecten en studiebureaus tot energiedeskundigen, beleidsmensen en fabrikanten/invoerders van systemen en materialen. Tijdens de netwerkmomenten in het standhoudergedeelte kunnen de deelnemers niet alleen diverse professionals ontmoeten, maar ook diverse bouwmaterialen en -systemen beter leren kennen. U kan er uw product(en), systemen of dienstverlening in de verf zetten bij om en bij de 250 professionele bezoekers.

Hebt u interesse om deel te nemen aan de minibeurs hetzij als aannemer, fabrikant/verdeler, architect of studiebureau. Ontdek het aanbod via de VCB-website.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo