Bedrijfsnieuws

Johnny Thijs aangesteld in Raad van Bestuur van Betafence

Betafence, wereldmarktleider in “high security” perimeterbeveiliging en omheiningen, kondigt met trots de benoeming aan van Johnny Thijs tot Non-Executive Chairman van de Raad van Bestuur. Johnny Thijs bekleedt onder andere de functie van Voorzitter van de Executive Board bij Spadel n.v. en bij Max Green n.v. en hij is lid van de Raad van Bestuur van Delhaize Group. Tot februari 2014 was hij CEO van BPOST NV-SA en had hij diverse management functies bij grote multinationals waaronder AB Inbev, Kraft-Jacobs-Suchard en Mars inc.

Eerder dit jaar kondigden Betafence en CVC aan dat Betafence in nieuwe handen kwam, met CVC dat nu het meerderheidsaandeel in de onderneming bezit. De onderneming zal verder worden geleid door het huidige management team en de Raad van Bestuur wordt nu versterkt door de nieuw aangestelde Non Executive Chairman.

Steven Buyse van CVC Capital Partners: “We zijn overtuigd dat het inzicht en de ervaring van Johnny Thijs substantieel ten goede zal komen van de Raad van Bestuur van Betafence.”

“Ik ben vereerd benoemd te zijn tot voorzitter van Betafence”, aldus Johnny Thijs. “Sedert 2005 levert Betafence sterke prestaties. Dankzij de juiste strategie, producten en teams is de onderneming vandaag goed geplaatst om in de toekomst te groeien en de ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken,.”

“We zijn verheugd en fier dat Johnny in onze Raad van Bestuur zetelt,” besluit Michele Volpi, CEO van Betafence, “Samen met hem, het Executive Team en alle Betafence-partners, zullen we onze succesvolle Belgische onderneming verder ontwikkelen tot een snel groeiende wereldmarktleider.”

Ook interessant


Build for Life