Je kantoor upgraden en werknemers blij maken? Dit zijn je mogelijkheden

2 augustus 2021 Bron: Bouw & Wonen
Je kantoor upgraden en werknemers blij maken? Dit zijn je mogelijkheden
Je kantoor upgraden en werknemers blij maken? Er zijn diverse dingen die kunnen helpen om ervoor te zorgen dat jouw personeel met een nog fijner gevoel naar kantoor komt. Niet alleen een waterkoeler kopen helpt daarbij, maar nog veel meer dingen. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, waardoor je je kantoor een effectieve upgrade kunt geven. Lees snel verder onze handige tips en ga meteen aan de slag met het upgraden van je kantoor.

Koop een waterkoeler

Koop een waterkoeler voor op kantoor. Door een waterkoeler hoeft je personeel geen flesjes drinkwater mee naar kantoor te nemen. Doordat het water in de koeler altijd in beweging is, wordt het vormen van bacteriën in het water voorkomen. Zo zit je personeel niet meer zonder fris en zuiver drinkwater en hoef je geen voorverpakt drinkwater meer te kopen. Op een website zoals watercooler-online.nl kun je eenvoudig een waterkoeler bestellen.

Zorg voor goed meubilair

Ook zorgen voor goed meubilair zorgt ervoor dat jouw kantoor een echte upgrade krijgt. Als je werknemers op goed meubilair zitten, kunnen ze comfortabel hun werk doen en zijn ze productiever. Ook voorkomt dit diverse kwalen. Investeer dus in goed zittende stoelen en verstelbare bureaus. Ook ergonomische muismatten kunnen zeker niet ontbreken. Dit kunnen tevens tweedehands ergonomische meubels zijn. Bovendien kun je ook meubels leasen voor een vast bedrag per maand.

Investeer in gezonde lucht

Investeer ook in gezonde lucht. Een aangename werkomgeving creëer je met gezonde lucht en de juiste temperatuur. Je wilt er niet voor zorgen dat je personeel aan het zweten is of aan het klappertanden van de kou. Wanneer de lucht niet fris is, kan dit zorgen voor diverse gezondheidsklachten. Dit gaat weer ten koste van de productiviteit. Gezonde lucht zorgt voor een betere concentratie en een verhoogde productiviteit. Een goede verwarming, ventilator en luchtreiniger in het kantoor zijn dan ook van groot belang.

Voeg meer groen toe

Onze laatste tip: voeg meer groen toe in kantoor. Niet alleen ziet het kantoor er gezelliger uit met wat groen hier en daar. Planten zorgen er ook voor dat het kantoor een rustige en inspirerende uitstraling krijgt. Ook werken planten luchtzuiverend, waardoor je ook meteen in gezonde lucht investeert. Ga voor sfeervolle kamerplanten en voeg her en der bloemen toe.

Wij wensen je veel succes met het upgraden van je kantoor!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo